Skip to content

Styling, tips og inspiration

leveret til dig fra butikken
og leveret til dig hvis du ønsker.

Er du klar til sæsonen? Følg os på Insta og Facebook og bliv inspireret så snart nyhederne lander i butikken. Kommer du langvejs fra sender vi selvfølgelig gerne - så kontakt os endelig.

På vores sociale medier kan du følge med når alle de nye styles ankommer. Vi viser dem på vores egne modeller, og styler dem med din garderobe i tankerne. Vi viser hvordan du sammensætter forskellige sæt og hvordan du kan bruge de forskellige styles til flere anledninger. Ser du noget du kan lide står vi klar til at hjælpe dig i butikken. Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik, kan du altid kontakte os om muligheden for at få en vare tilsendt.

Hop ind på Facebook eller Instagram herunder og følg os med det samme – så er du også den første til at høre når vi kører konkurrencer, Live Shopping og gode tilbud.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
🖤 BLACK WEEK SALE 🖤
Så er det blevet tid til Black Week, du kan derfor spare 20-50% på HELE butikken! Så kom forbi KYSTHUSET og fyld vintergarderoben op med nogle af alle vores fantastiske nyheder, vi står altid klar til at hjælpe jer 🖤

Ønsker du en eller flere varer tilsendt, så kontakt os endelig - vi sender gerne og klarer betalingen via MobilePay 🥰
We are on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.