Skip to content

Om os

Vores dygtige personale er altid klar til at give dig den bedste service. Vi tilbyder de bedste kvalitets brands - til fest og hverdag.

Vores mål er at have et stilmæssigt bredt sortiment med tøj i alle prisklasser

Vi er i fuld gang med at opfriske vores hyggelige butik med en ny og lækker indretning. Men noget der aldrig forandrer sig er, at vi altid er klar til at give den den bedste service.

KYSTHUSET er en stor privatejet butik på 175 m2 med en lækker rustik indretning, der ligger på gågaden i Odder. Vi opdaterer hele tiden butikken med de mærker, der markerer sig som de bedste på markedet mht. god kvalitet til prisen. Det gælder såvel materialer, forarbejdning som design.

God kvalitet til prisen

Vi gennemgår løbende vores udvalg af mærker, og vælger fortrinsvist dem, vi mener er et godt køb til prisen, og som er godt med på de nyeste tendenser. Vi har fokus på at udvalget dækker vores kunders behov mht. hverdagen på jobbet, festlige lejligheder og livet derhjemme. Det meste af vores tøj koster mellem 400 og 1000 kr, men vi har også enkelte mærker, der har et lidt højere prisleje, som f.eks. Munthe, Stine Goya og til dels Mos Mosh, m.fl. Vores valg af tøj er præget af en snusfornuft, der siger, at der ikke er nogen grund til at betale mere end højst nødvendigt for noget 🙂

Det vigtigste er, at der er en fornuftig sammenhæng mellem kvalitet og pris.  

Altid opdateret med det nyeste tøj

KYSTHUSET får nyt tøj næsten hver dag, og vi har også altid gode tilbud, da vi sørger for at frasortere rester løbende, så vores sortiment hele tiden er opdateret.

Navnet er inspireret af vores beliggenhed tæt ved vandet med store sommerhusområder og den afslappede livsstil, der karakteriserer området, hvor der er fokus på sport og udendørsaktiviteter, selvom vi skam også har flot tøj til dine fester og dit arbejdsliv.

Vi håber, at du er tilfreds med vores udvalg, som hele tiden fornyes og forbedres, og hører gerne dine kommentarer og forslag til nye mærker eller andet, vi kan gøre bedre end i dag.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi hver uge lægger masser af forslag op til styling af det nyeste tøj fra alle vore mærker på vore egne modeller.

Mange hilsner,

Alle os i KYSTHUSET

Kom og se de nye kollektioner

Vi er klar til at hjælpe dig med de seneste stiltendenser.

Masser af gode tilbud og spændende nye varer i butikken. Kom og blive inspireret og se, hvad sommerens tendenser byder på.