Shorts

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Shop shorts til hele året

Kan du forestille dig af gå igennem en varm sommer uden et par shorts? Nej vel? Mange lever i deres shorts i de solrige måneder, for de er praktiske under cykelturen til arbejde og også ideelle til afslapning i græsset. Og så findes de i et hav af designs, så alle kan være med. Men shorts klæder ikke kun sommerben, for med den rette styling kan de bæres året rundt. På webshoppen finder du både rå denimshort, chinos og klassiske shorts, så kort fortalt har KYSTHUSET både modeller til stranden, festivalen, kontoret og byturen.

Detaljerne gør hele forskellen hos KYSTHUSET

Når vi skal indkøbe shorts og andet tøj til webshoppen og butikken går vi målrettet efter unikke designs med gennemførte detaljer. Vi tror på, at det er detaljerne, der løfter et outfit fra middelmådig til enestående, og den overbevisning er helt essentiel for KYSTHUSET. Vi ønsker at give vores kunder et godt udgangspunkt for at skabe et stilfuldt og personligt udtryk, og derfor finder du shorts med fine detaljer så som ombuk ved benene, paspolerede lommer og dekorative lommerkanter. Få styling-tips nederst på siden ⇓

Vælg klassiske shorts for et sofistikeret look

Shorts med klassiske snit kan være lige så chikke som nederdele. Shorts er en elegant beklædningsdel, hvormed du kan fremvise dine stænger uden risiko for at afsløre dit undertøj, når skoene skal snøres. Audrey Hepburn stylede sine klassiske shorts med ternede skjorter og stribede bluser, og indimellem toppede hun outfittet med en par stiletter eller højhælede sandaler. Sagt på en anden måde kan du med få, velvalgte accessories hurtigt sammensætte et charmerende outfit, der passer til både hverdag og til fest.

Gør som modens mestre, og tilføj en blazer

Flere af de helt store modehuset såsom Chanel er mesterlige til at style shorts, og en af de mest populære kombinationer er shorts og blazer. Denne sofistikerede kombi får et ekstra nøk opad med skjorte og stiletter, og er du til et mere afslappet look fungerer et par fede sneakers og en grafisk T-shirt også glimrende dertil. Og du skal ikke være bange for at komme til at fryse på kølige dage, for sorte og mønstrede strømpebukser er en flot tilføjelse til outfittet.

Leder du efter denimshorts med en god pasform?

Mange føler sig godt tilpas i et par cowboyshorts, for de er uformelle og samtidig flatterende, når de sidder, som de skal. For at sikre optimal pasform har KYSTHUSETS denimshorts en smule elastan. Det højner også komforten, så du kan bevæge dig ubesværet dagen igennem, og det er ikke mindst vigtigt, fordi mange har denimshorts på i aktive sammenhænge. De skal kort fortalt ikke bare være pæne men også fungere i praksis - når du triller gennem sommeren på jernhesten, og når du danser solen ned på NorthSide Festival.

Match sommeren med et par lyse denimshort

Lyse denimshorts er et stærkt symbol på sommer. Både hvide shorts og shorts i pastelfarver klæder brune ben og bliver i modsætning til mørke tekstiler ikke varme i solen. Style dem med en blomstret bluse, en løs hørskjorte eller en kimono, og så er du med på den trendy Boho-mode. Lyse shorts er også geniale sammen med en T-shirt med mønster eller print samt en simpel T-shirt i signalfarver som rød, grøn, gul og blå. Farverne står nemlig i flot kontrakt til den lyse underdel.

Vores blå denimshorts kan styles med alt

Uanset om du vælger denimshort i lyseblå eller mørkeblå, får du mulighed for at bringe alle regnbuens farver i spil, når der skal vælges overdel og accessories. Den klassiske blå denim er nemlig en fantastisk basisfarve, der kan matches med alle farver. Nogle nuancer er selvfølgelig bedre end andre, og f.eks. passer toppe i pasteller og hvid virkelig godt til den mørkeblå denim. På samme måde træder lyseblå denim ekstrameget i karakter, når den får modspil af pangfarver og iøjnefaldende prints og mønstre.

Mix læder og denim og denim og denim…!

Når aftenduggen falder, sætter du en lækker læderjakke eller en rå denimjakke til dine shorts. Denim og læder er som skabt for hinanden og har gået hånd i hånd siden 50’erne. Læder og denim er dog ikke alene om at være et tjekket mix - denim på denim er superhot i dag, og du kan roligt sammensætte forskellige nuancer; outfittet kan nemlig bindes sammen af accessories – f.eks. et par sneakers, et tørklæde og et bælte, der farvemæssigt refererer til hinanden. Og glem ikke at fuldende looket med et par hotte solbriller!

Trendy styles til fornuftige priser

KYSTHUSET er altid opdateret på tidens trends og populære mærker, og da vi også er optaget af udviklingen inden for tekstiler, har vi masser af styles i åndbare materialer. Du finder blandt andet silke, viskose, hør, bomuld og lyocell, og vores udvalg er bredt både pris- og stilmæssigt. Vi lægger vægt på unikt og personligt design og skiller os derfor også ud fra mange andre forretninger.

Kan vi hjælpe dig videre?

Send os en mail, eller mød os i butikken, hvis du har spørgsmål eller søger råd om styling - vi vil altid gerne hjælpe dig. Vi svarer hurtigst muligt på kundeservice@kysthuset.com, og vælger du at kigge forbi os i Odder, kan vi også hjælpe dig med at vurdere, hvilke shorts, der klæder dig bedst.