Nederdele

Hos KYSTHUSET har vi et stort udvalg af nederdele til hverdag og fest. Vi er vilde med denne beklædningsdel, da en fin nederdel kan bruges hele året rundt, enten med bare ben eller med et par strømpebukser. Hos os finder du både korte og lange nederdele samt ensfarvede og mønstrede nederdele fra kendte mærker som Sissel Edelbo, Co'couture, Part Two m.fl.

Så uanset om du søger en klassisk og tidløs nederdel fra fx Part Two eller en mønstret og farverig nederdel fra et mærke som Sissel Edelbo, kan du helt sikkert finde din favorit her hos os! Vi har nederdele i et væld af forskellige designs, men ens for alle vores modeller er, at de er lavet i nogle lækre kvalitetsmaterialer. Desuden kan du hos os altid finde nederdele, der følger tidens trends og tendenser, og derfor vil du også løbende kunne finde nye produkter og brands i vores sortiment.

1-48 of 95
1-48 of 95

Sådan styler du din nederdel til enhver anledning

Det dejlige ved nederdele er, at du altid kan style dem, så de passer til den specifikke anledning. Arbejder du et sted, hvor stilen er ret afslappet, kan du eksempelvis gøre nederdelen mere casual og hverdagsagtig ved at tage et par sneakers på i kombination med en stor stik. Er du i stedet på udkig efter lidt ekstra lir til outfittet, kan du skabe kontraster ved at style nederdelen med nogle glimmerstrømper eller et par lækre strømpebukser. Hvis du ønsker at få lidt mere farve ind i din garderobe, så vil vores wrap skirts eller plisserede nederdele fra Sissel Edelbo i flotte farver og fortryllende mønstre være et rigtig godt valg.

Har du derimod et job, hvor stilen er mere formel eller skal du style nederdelen til en festlig anledning, kan du vælge at sætte nederdelen sammen med en fin top og et par pumps eller høje støvler såvel som trendy accessories. Til arbejdet kan du med fordel vælge en klassisk pencil skirt eller en a-formet nederdel for et mere eksklusivt look. Disse nederdele kan kombineres med en feminin skjorte, hvis du går efter et klassisk stiludtryk. Uanset hvilken nederdel du end måtte søge, så kan du med garanti finde den helt rette her på siden, som matcher din personlige stil.

KYSTHUSET – her finder du altid de nyeste brands og produkter

Hos KYSTHUSET er vi altid up to date med de nyeste brands og produkter. Derfor kan du altid være sikker på at finde skønne kvalitetsbrands som bl.a. Billi Bi, Gustav og MOS MOSH. Ens for alle vores udvalgte mærker er, at de følger tidens trends og derfor kan du altid forvente at få moderigtig beklædning, når du køber tøj hos os.

Finder vi nye og spændende mærker, tilføjes disse naturligvis til vores sortiment. Det betyder at vores udvalg hele tiden varierer, hvorfor vi altid kan levere de bedste produkter til vores kunder. Har du spørgsmål til vores nederdele eller til nogle af vores øvrige produkter, kan du kontakte vores medarbejdere i kundeservice på kundeservice@kysthuset.com, som vil være dig behjælpelig.

Du er også mere end velkommen til at besøge vores butik på gågaden i Odder, hvor du kan mærke varernes kvalitet og prøve dem på, inden du køber dem med hjem. Køber du varerne online, har vi altid fri fragt ved køb over 399,- og 14 dages fuld returret.