Nederdele

Nederdelen er som kjolen ambassadør for det feminine, men nederdelen har den fordel, at den er ekstraordinær fleksibel stylingsmæssigt. Da den ikke hænger sammen med en overdel, kan du mixe og matche den på mange kreative måder, og derfor er det også nemt at inkludere nederdelen i dit outfit uanset hvilken begivenhed, dagen byder på.

23 varer

pr. side


KYSTHUSETS nederdele findes i forskellige længder, materialer og silhuetter

Webshoppen afspejler nederdelens mange muligheder, og du kan derfor se frem til et alsidigt udvalg af forskellige styles og prisklasser. Alle skal kunne finde noget hos os, og derfor tæller de mange designs alt fra flæsenederdele, blomstrede nederdele og denimnederdele til slå om-nederdele, nederdele med bælte og nederdele med elastik i taljen. Alle nederdele er i tråd med tidens trends, og KYSTHUSET går målrettet efter populære mærker, gode materialer og kvalitet til prisen!

Boho-chik i en flæsenederdel fra KYSTHUSET

Den afslappede boho-stil er noget af det hotteste, fordi den er praktisk og feminin på en og samme tid. Lette og bølgende stoffer er et af kendetegnene, og du kan være med på moden med få greb. Den romantiske stil kommer eksempelvis til live, når du ifører dig en af KYSTHUSETS nederdele med flæser, der udstråler boho-elegance på den eksklusive måde. Vores nederdele er nemlig i lækre vaske og kvaliteter, der falder flot og bevæger sig med en feminin lethed, og vi har boho-nederdele til alle typer - nogle nederdele har enkle detaljer som flæsekanter, mens andre har en ekstra dimension i form af etageflæser.

(For)før dig frem i verden i en blomstret nederdel

Udover flæser er print en fin, feminin tilføjelse til dit outfit. Blomsterprint er en af tidens store favoritter, men blomster har til alle tider været et universelt symbol på skønhed. De liflige dufte, de smukke farver og de fint udfoldede blade har en forførende effekt, som du også opnår i en blomstret nederdel fra KYSTHUSET. Og så er naturen simpelthen ren terapi for sindet, og man kan ikke andet end at blive glad i en nederdel med blomstermotiv.

Sådan styler du din knælange midi-nederdel

En nederdel, der hverken er for lang eller for kort – lyder det fristende? Så bør du eje en af tidens mest trendy underdele: den løse midi-nederdel, som klæder alle aldre og figurer. Nederdelen går typisk til midt på skinnebenet, og derfor kan du fremvise lidt ben, et par farverige strømpebukser og et par flotte sko. Samtidig er nederdelen ikke så kort, at den kryber op og afslører dine inderste hemmeligheder, og i forhold til miniskørtet, er den halvlange nederdel også en mere elegant løsning, når programmet står på fine begivenheder som bryllupper eller konfirmationer.

Mix nederdel og strik på de kølige dage

Selvom nederdelen er et perfekt valg på varme dage, så er den ikke forbeholdt sommerhalvåret. Med den rette styling kan den bruges året rundt, og sætter du en lækker strik til, et par tykke strømpebukser og et par varme læderstøvler, kan du roligt bevæge dig udenfor, når sneen falder. Og faktisk er strik og nederdel også superhot på kølige sommeraftener – her er er det oplagt at vælge en strik i lyse farver og pasteller, der emmer af sommer og sol.

Kan vi hjælpe dig?

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken i Odder, men har du ikke mulighed for at svinge forbi os, skriver du blot en mail til [email protected].Måske har du spørgsmål til materialer, pasform eller farver – uanset hvad, gør vi hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.