Leggings

Få fat i et par leggings og udnyt de mange muligheder de byder på, når du skal style dit næste outfit. Leggings hører til i enhver kvindes tøjskab, da de kan tilføre dit outfit et sporty eller feminint look. 

Filtrer

1 vare

pr. side

Hop i et par behagelige leggings til kvinder

Et par sorte leggings kan redde ethvert outfit og faktisk så passer de til det meste. De sorte leggings er komfortable og ser godt ud både under en kjole og når du dyrker fitness selvfølgelig. Hos KYSTHUSET kan du både shoppe et par stretchy fitness leggings og leggings til hverdag i mange forskellige farver, print og materialer. Læder leggings er blevet yderst populære gennem de senere år og kan bruges til at gøre dit look mere råt, fordi de har den skinnende overflade. Vælg mellem et stort udvalg af print, mønstre og farver, når du shopper leggings til damer hos KYSTHUSET. 

Spørg om hjælp

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, når du shopper leggings? Så tjek vores vejledende størrelsesguide ud eller kontakt vores kundeservice, som er klar til at vejlede dig til det rette køb. Du kan altid få et godt tip, hvad enten det gælder farve, størrelse eller stil :) 

Vil du være med i KYSTHUSETs kundeklub, så får du mange fordele. Du får bl.a. 10% rabat på ikke nedsatte varer hver eneste gang du handler hos os.