Underdele

Velkommen til - Tjek vores store udvalg af underdele ud her på siden! Hvis du er på jagt efter bukser, jeans, buksedragter, shorts eller nederdele, så er du havnet det rette sted. Her kan du få underdele som passer til alle kropsformer og i mange forskellige prisklasser. 

Varer 1-36 af 136

Side
pr. side

Hop i lækre jeans eller bukser

Jeans er must-haves i garderoben og hos KYSTHUSET kan du shoppe dem i alverdens afskygninger. Du kan få damebukser og jeans i slimfit eller i en løsere model alt efter hvad humøret og stilen er til. Du kan også altid hoppe i en flot buksedragt, som giver et helt særligt look. Detaljer på buksedragter, jeans og bukser er helt sikkert noget som er in for tiden og du kan få jeans og bukser med både perler, frynser, huller og mange andre udsmykninger. De feminine detaljer kan forstærkes endnu mere med et lækkert bælte, som giver det sidste touch. Hos KYSTHUSET har vi altid de populære Mos Mosh jeans, som du aldrig får af igen, når de først er på - så pas på ;-) 

Shorts til sommerlooket

Denim shorts er altid et hit og de kan fås i mange forskellige farver og designs. Så hvad enten du mangler blå, sorte eller beige farvede jeans, så har vi dem og mere til. Shorts er uundgåelige til sommer, både shorts til en fin top eller cykelshorts under en smuk sommerkjole, så du ikke står for vidt udsyn hvis kjolen flagrer. 

Shop en feminin nederdel 

Er du på jagt efter en stram nederdel som viser former, fremhæver din bagdel og dine ben, så kan du få den her hos KYSTHUSET. Hvis du er mere på jagt efter en løs og luftig nederdel, så kan du med sikkerhed også finde et match hos os. Du kan altså være sikker på at se et stort udvalg af nederdele i festlige og mere casual looks. Til forskellige anledninger kan du have brug for forskellige nederdele og derfor kan du forelske dig i både korte nederdele, nederdele med medium længde eller maxinederdele, som er den helt lange style. Flæser er enormt populære på nederdele for tiden, så det er et sikkert hit, hvis du gerne vil prøve noget nyt.  

Tilføj de perfekte sko til dit outfit

Dit outfit skal selvfølgelig fuldendes med de helt rigtige sandaler, sneakers, højhælede sko eller måske et par loafers. Hos KYSTHUSET kan du få underdele til enhver anledning og stil, hvad enten vi snakker til arbejde, fest eller en shoppingtur.