Basistøj

KYSTHUSETs basistøj inkluderer både minimalistiske modeller med rene linjer og styles med diskrete detaljer som blondekanter og prints. I basisgarderoben er det vigtigt at have styles i afdæmpede farver, da tøjet dermed kan mixes med resten af dit klædeskab - vi kører derfor med populære basisfarver som hvid, sort, grå, rosa og creme.

36 varer

pr. side

Basistøj er byggestenen i din garderobe

Hvis du bygger din garderobe op om godt basistøj, er det nemt at tilføje unikke accessories som sko, tasker, smykker og bælter. Derfor har KYSTHUSET et bredt udvalg af basistøj, som byder på både stroptoppe, T-shirts, underkjoler, sweatpants, sweatshirts, skjorter og langærmede T-shirts. Da meget basistøj benyttes som undertøj, har vi udvalgt styles med fokus på behagelige materialer, og du finder blandt andet lækre, bløde modeller med modal, angora, uld, silke og økologisk bomuld.

Undertrøjen er en rigtig god investering

Du har netop gravet dagens bluse frem fra skabet, da du indser, at du må lægge den tilbage igen… du har nemlig ikke den rette undertrøje, der tildækker din BH og bare hud under cykelturen - lyder det bekendt? Undertrøjen er ikke til at undvære, og derfor bør du investere i en lækker en af slagsen.

KYSTHUSET har undertrøjer i skønne kvaliteter og til fornuftige priser - derfor er de også meget populære. Forkæl dig selv med en top i blød og åndbar viskose. som sidder helt perfekt under en bluse takket være den glatte overflade. De bløde basistoppe er afhængighedsskabende, og har ofte som et ekstra plus regulerbare stropper.

Brug blondetoppen som undertrøje eller sommertop

Blondekanter er en fin måde at tilføre basistøj et romantisk touch, og vi har brands som formår som ingen andre at anvende blonder på en elegant måde. De kropsnære silketoppe udstråler kvalitet på lang afstand, og tekstilerne er så bløde, at man hurtig bliver afhængig af komforten. Noget af det allerbedste ved blondetoppen er, at den ikke kun egner sig som undertrøje, men også som en sofistikeret top til en nederdel i sommerhalvåret og som dekorativ top under en cardigan i vinterhalvåret.

Shop de flotteste stribede bluser hos KYSTHUSET

Vidste du, at den stribede bluse oprindeligt var forbeholdt fængselsindsatte? Striber går helt tilbage til middelalderen, men i dag behøver du heldigvis ikke være kriminel for at bære det flotte mønster. Mange designere har deres egen version af den stribede bluse, og mange brands anvender det på en enkel og charmerende måde. Sorte striber kombineres med flotte, dusede farver, der giver en diskret og stilfuld bluse, der er nem at matche med jeans, shorts og nederdele. Det fine mix af uld, viskose og elastan er blødt og åndbart, og blusens enkle design fuldendes af de rå kanter og dekorative stikninger ved ærmet.

Shop underkjoler i gode materialer og basisfarver

Basisgarderoben er ikke fuldendt, førend den indeholder en underkjole. KYSTHUSETs underkjoler er bløde og behagelige at have på under kjoler og nederdele, og de er uundværlige under gennemsigtige stoffer og florlette kjoler, der blæser op i vinden. Vores underkjoler kan anvendes på mange kreative måder: over et par jeans i ægte 90’er-stil eller som natkjole og sommerkjole.

Har du brug for hjælp?

Modeuniverset er en jungle af materialer, farver og designs med mere, så vi forstår godt, hvis der dukker spørgsmål op på din shoppe-vej! Derfor skal du endelig sende os en mail eller kigge forbi butikken, så hjælper vi dig videre. Mailadressen er [email protected], og butikken ligger på Rosensgade 37 i Odder (gågaden).