Skindtøj

Skindtøj er efterhånden blevet et klassisk musthave i de fleste kvinders garderobe, da det passer perfekt til både det feminine og rå look. Hos KYSTHUSET sælger vi udelukkende skindtøj i 100% ægte skind, herunder rå skindjakker, chikke skindbukser og elegante skindnederdele fra populære brands.

 

9 varer

pr. side

Skindjakke - et absolut musthave

Skindjakken er et key item i enhver kvindes garderobe, da den er både tidsløs, super cool og trendy. Investerer du i en skindjakke i god kvalitet, er du desuden sikret et stykke overtøj, der holder år efter år.

Mange kvinder oplever, at læderjakken lynhurtigt bliver en af deres all-time favoritter. Det er den perfekte jakke, som er kommet for at blive, og så er vi endda så heldige at den passer til enhver sæson. Om vinteren kan skindjakken anvendes over en strik, om foråret og efteråret er det den perfekte overgangsjakke, og på de køligere sommeraftener kan den bruges over en fin kjole.

Løse eller stramme skindbukser 

De klassiske skindbukser findes i et væld af modeller, så når du skal ud og investere i et par, er det en rigtig god idé at finde ud af, om du ønsker dem stramme eller løse. Begge modelvarianter kan anvendes til forskellige anledninger, så derfor afhænger valget udelukkende af dine personlige præferencer, samt hvilket par du vil føle dig bedst tilpas i.

Til hverdag kan både de løse og stramme skindbukser med fordel bruges sammen med en T-shirt eller en lækker oversize strik. Til de mere festlige anledninger kan skindbukserne styles med et par pumps, en finere trøje og nogle accessories for at fuldende looket.

KYSTHUSET – kvalitet til gode priser

Skindtøj skaber et råt og eksklusivt udtryk på én og samme tid, og hvis du er lige så vild med dette, som vi er, så anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores udvalg af skindprodukter her på siden. For mange kan det muligvis føles som en lidt dyr fornøjelse at købe skindtøj, men her må vi bare erkende at kvalitet koster - og i det lange løb er skindtøj uden tvivl en god investering. Med en lækker læderjakke eller et par tidsløse skindbukser får du altså en stilsikker langtidsinvestering og en lækker beklædningsgenstand, som altid vil kunne pifte ethvert outfit op.

Finder du noget skindtøj her på siden, kan du med fordel tilmelde dig KYSTHUSETs kundeklub. Her får du nemlig 10% rabat på alle dine køb til normalpris. Derudover får du løbende mails om nyheder, særtilbud eller andre spændende tiltag hos KYSTHUSET.

Har du spørgsmål til vores skindvarer eller til noget af vores øvrige tøjsortiment, kan du kontakte vores medarbejdere i kundeservice[email protected]. Du er også mere end velkommen til at besøge vores butik på gågaden i Odder, hvor du kan mærke skindvarernes kvalitet og prøve dem på, inden du køber dem med hjem.