Vest

På jagt efter en beklædningsdel, som er smart, stilfuld og ikke mindst anvendelig og praktisk? Så er det vesten du skal gå efter. Hos KYSTHUSET får du veste af høj kvalitet og med meget værdi for pengene.

4 varer

pr. side

Vest til damer - den perfekte mellemvej

Vesten kan være den perfekte løsning til tøjkrisen, som vi kvinder ofte står i, når der er en overgangsperiode. Du ved, for koldt til t-shirt og for varmt til en jakke. Din løsning er selvfølgelige VESTEN! Den populære strikvest er helt vildt anvendelig på mange forskellige måder, hvad enten du tager den over en t-shirt, skjorte eller en fin kjole. 

Find den perfekte vest hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET har vi samlet en bred vifte af stilfulde og populære veste som passer til enhver sæson. Du kan tjekke de mange forskellige farver, designs og materialer ud for at være helt sikker på at du finder noget, som falder i din smag. Forelsk dig i bløde strikveste, som føles som verdens dejligste krammer at få på eller prøv en lun dunvest med spændende detaljer som for eksempel en lynlås eller knapper. Hvis du er på udkig efter en vest, som du kan bruge til festen i byen, så kan vi også friste dig med en blazer-vest i et mere eksklusivt look. 

Råd og vejledning til køb af den rette vest

KYSTHUSETs kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at få fingrene i den rette vest - her snakker vi både hjælp til den rette størrelse, stil og pris. Du kan også tjekke vores vejledende størrelsesguide ud for at få et fingerpeg. Er du på jagt efter et godt tilbud på en vest kan du med stor sandsynlighed finde det her på siden. Ellers har du den fortrindelige mulighed at melde dig ind i KYSTHUSETs kundeklub, hvor du sparer 10% på styles til normalpris, hver gang du shopper hos os.