Toppe

Ingen fest uden musik, og intet klædeskab uden toppe - er du enig med KYSTHUSET? Toppen er nemlig genial til at skabe variation og personlig stil, da den kan kombineres med et væld af tøjdele. Og så anvendes den også med fordel som basistøj som for eksempel stroptoppen, der er uundværlig under en let eller gennemsigtig overdel.

22 varer

pr. side

Bredt udvalg af toppe hos KYSTHUSET

Da toppen er en stærk spiller, når det kommer til mix and match, har vi prioriteret et stort og spændende sortiment på webshoppen. Det betyder, at vi fører mange forskellige farver, kvaliteter, designs og prisklasser, så du er sikker på at finde noget, der matcher din personlige smag.

Toppe i behagelige materialer, der sidder pænt på kroppen

Satin, silke, bomuld og viskose er blandt materialerne, og flere af dem er mixet således, at stofferne falder pænt og samtidig føles komfortable. KYSTHUSET tilstræber altid at kunne tilbyde varer lavet af åndbare stoffer, der er behagelige at have på og som samtidig komplimenterer kroppen.

Smukke toppe til alle kroppe

Alle skal kunne finde en flatterende top hos os, og derfor har vi mange forskellige silhuetter. De draperede toppe er eksempelvis populære, fordi de falder løst og elegant over brystet og maven. Nogle er udført i lækre satinstoffer (perfekt til fest), mens andre findes i viskose og jersey – ideel til en lang dag på farten.

Basistoppen, du ikke kan leve uden

Den mest uundværlige basistop er en stroptop, som du altid har brug for både i sort og hvid for at matche alle dine outfits. En populær slags stroptop  er den med blank overflade. Den har med god grund været en del af sortimentet længe, for den er syet af dejlig blødt og åndbar viskose. Og prikken over i´et er den glatte overflade, der sikrer, at du kan have den på under enhver trøje; den hægter sig nemlig ikke fast i andre tekstiler.

KYSTHUSET – speciale i god stil

Vi er specialiseret i at udvælge styles i tråd med tidens trends og tendenser. Vi følger engageret med i modens udvikling, både æstetisk og innovativt. Det vil sige, at vi udover at interessere os for design, også er optaget af nyheder inden for materialer og bæredygtighed. Derfor er vores devise: ”KYSTHUSET – så er du opdateret”. Desuden har vi stort fokus på kvalitet til prisen, så du kan være sikker på, at du får markedets bedste udvalg hos os.

Vil du vide mere? Så kontakt KYSTHUSET

Har du spørgsmål om materialer, pasform eller noget helt tredje, så send også gerne en mail på [email protected]. Vi vil altid gerne hjælpe dig, og kigger du forbi butikken i Odder, kan vi endda vejlede dig, mens du prøver vores forskellige toppe.