Strik

En lækker strik er en absolut klassiker at have i garderoben. Den varme striksweater er en sand ven på de kolde vinterdage, hvor du bare har lyst til at blive under dynen. Men en sweater af strik er også meget mere end det - den kan bruges lune året rundt til både hverdag og weekend.

Varer 1-36 af 37

Side
pr. side

Bløde striktrøjer til damer

Hvert år ser vi nye fortolkninger på strik overdele til kvinder, som udfordrer den klassiske strik. Spring endelige ud i spændende bluser af strik i mønstre, striber, multifarvede eller ensfarvede udgaver.

Strik til kvinder fås i mange varianter, du kan også prøve en strik med rullekrave, med lange eller korte ærmer, en vest uden ærmer eller noget helt fjerde. En strikvest er især en trend i denne sæson, hvor det er populært at bruge en vest udenpå både bluser, skjorter og kjoler - mulighederne er uendelige. 

Håndplukket strik hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET finder du udelukkende håndplukkede strikbluser af høj kvalitet fra eksklusive mærker. Vi har samlet et bredt udvalg af de bedste trøjer i strik til dig, så du ikke behøver browse hele nettet rundt.

Vi fokuserer på kvalitet, komfort og værdi for pengene. Du kan vælge striktrøjer og strikveste lavet af mange forskellige slags garn som passer til forskellige årstider. Hvis du vælger damestrik i mohair eller angora garn får du et lækker blødt look og hvis du vælger alpaka og cashmere garn får du et mere luksuriøst udtryk.

Naturligvis har vi hos KYSTHUSET sørget for en bred vifte af damestrik i forskellige farver og designs, så du nemt kan finde noget, som falder i din stil. God shopping! :)

Spørg os

Hvis du er i tvivl om hvilken strik til kvinder, som passer bedst til dig, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig til at lave det rette køb.

Er du på udkig efter strik på tilbud eller udsalg? så hold øje med siden her. Derudover kan du altid spare 10% på alle varer til normalpris, hvis du er medlem af KYSTHUSETs kundeklub, og det gælder hver eneste gang du handler.