Kortærmede og T-shirts

T-shirts er et absolut must-have! Enhver garderobe har brug for et udvalg af T-shirts, som passer til forskellige anledninger og den er svaret på dine utallige tøjkriser. T-shirten er et sikkert hit sammen med et par smarte denim-jeans - så er du safe! 

Varer 1-36 af 37

Side
pr. side

T-shirten - det bærende element i din garderobe 

Jeg har altid betragtet T-shirten som modealfabetets Alpha og Omega

 - Giorgio Armani

Citatet beskriver kort og godt, hvorfor KYSTHUSET prioriterer et bredt udvalg af t-shirts. Overdelen er nemlig formidabel som et bærende element i din styling, for du kan sætte den sammen med stort set hvad som helst. Både blazers, jeans, nederdele og shorts er ideelle sammen med den kortærmede bluse, og du kan finde masser af flotte designs på både webshoppen og i butikken i Odder.

T-shirts i mange forskellige farver, designs og mønstre

T-shirten er med andre ord et must have, og derfor har KYSTHUSET en spændende kollektion med stor variation. Foruden klassiske modeller finder du specialudvalgte designs, farver og mønstre. Og som altid har vi ikke blot fokus på tidens trends, men også på materialer, der er behagelige at have på.

Åndbare materialer for høj komfort

Mange er typisk iført den samme T-shirt dagen igennem, og derfor er komforten vigtig. Stoffet er lige så betydningsfuldt som designet, så udviklingen inden for bæredygtige tekstiler er noget, KYSTHUSET følger nøje med i. På webshoppen finder du blandt andet styles i 100 procent bomuld, åndbar viskose og silkemix, og derudover har vi som frontløbere modeller i det bløde, naturlige og åndbare kunststof Lyocell.

KYSTHUSET har klassiske T-shirts, der passer til alt

Hos KYSTHUSET finder du en lang række T-shirts i et tidløs design. Den klassiske T-shirt blev designet som en simpel undertrøje, og den enkle udgave har ikke mistet sin popularitet. Den er stadig genial som en let og absorberende del under din strik, og samtidig er den smart sammen med et par jeans – ja faktisk er t-shirt og jeans-outfittet gået hen og blevet ikonisk på linje med jakkesættet.

Pep dagen op med print og mønster

Nogle dage kalder på et ekstra skud serotonin. Her kommer T-shirten med print eller mønster dig til undsætning, for skyerne letter på en grå mandag, når du ifører dig en T-shirt med et særligt touch. Det kræver tid og engagement at udvælge smagfulde T-shirts i denne kategori, og den tid investerer KYSTHUSET gerne: Vores kunder skal nemlig kunne vælge mellem de flotteste grafiske print og mønstre.

Derfor bør du købe din mønstrede T-shirt hos KYSTHUSET

KYSTHUSETs mønstre er typisk diskrete (men ikke kedelige!), så de lever længe i dit klædeskab og kan styles på mange måder. Mønstrene giver samtidig en ekstra dimension til dit outfit; de tilfører tekstur og dybde og opgraderer derved det samlede udtryk. Sagt på en anden måde kan en mønstret T-shirt være det element, der løfter standarden af en styling til nye højder.

Trendy T-shirts til overkommelige priser

KYSTHUSET har ikke blot fokus på kvalitet, men også på priser. Du kan være sikker på, at vi altid leder efter styles, der er en fornuftig kombination af kvalitet og pris. Du skal kunne gøre en god handel både i butikken i Odder og på webshoppen. Desuden har vi løbende udsalgspriser, og som medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du altid 10 % rabat på varer, der ikke er sat ned i forvejen.

Du kan altid få vejledning hos KYSTHUSET 

Er du i tvivl om, hvilken T-shirt, der matcher dig og dine behov? Så send endelig en mail til [email protected] Du er også meget velkommen i butikken, hvor vi kan vejlede dig, mens du prøver forskellige styles.