Kortærmede bluser

Det bærende element i din garderobe

 

Jeg har altid betragtet T-shirten som modealfabetets Alpha og Omega

 - Giorgio Armani

 

Citatet beskriver kort og godt, hvorfor KYSTHUSET prioriterer et bredt udvalg af T-shirts. Overdelen er nemlig formidabel som et bærende element i din styling, for du kan sætte den sammen med stort set hvad som helst. Både blazers, jeans, nederdele og shorts er ideelle sammen med den kortærmede bluse, og du kan finde masser af flotte designs på både webshoppen og i butikken i Odder.

Shop T-shirts i mange forskellige farver, designs og mønstre

T-shirten er med andre ord et must have, og derfor har KYSTHUSET en spændende kollektion med stor variation. Foruden klassiske modeller finder du specialudvalgte designs, farver og mønstre. Og som altid har vi ikke blot fokus på tidens trends, men også på materialer, der er behagelige at have på.

Åndbare materialer for høj komfort

Mange er typisk iført den samme T-shirt dagen igennem, og derfor er komforten vigtig. Stoffet er lige så betydningsfuldt som designet, så udviklingen inden for bæredygtige tekstiler er noget, KYSTHUSET følger nøje med i. På webshoppen finder du blandt andet styles i 100 procent bomuld, åndbar viskose og silkemix, og derudover har vi som frontløbere modeller i det bløde, naturlige og åndbare kunststof Lyocell.

1-48 of 134
1-48 of 134