Kimonoer

Hos KYSTHUSET er vi fuldstændig vilde med kimonoen, der i dag har vundet indpas i mange kvinders garderober. Derfor har vi et stort udvalg af kimonoer i forskellige farver, mønstre, længder og materialer. Således har du rig mulighed for at finde den model, der passer bedst til netop dig.

Kimonoen er en beklædningsdel, der lynhurtigt kan pifte dit outfit op, så du selv på de trætteste morgener stadig kan komme ud ad døren og føle dig velklædt og godt tilpas. Så ønsker du at få mere liv og flere farver ind i din garderobe, kan dette gøres uden besvær med en af vores farverige kimonoer fra kendte mærker som blandt andet Sissel Edelbo, Second Female og Co’couture. Se vores udvalg her på siden, hvor du både finder lækre silke kimonoer samt nogle mere prisbillige kimonoer i polyester eller viskose.

6 vare(r)
Tilbud
-50%
ICHI kimono - IXBEO KI DR, Lichen Blue
XS/S M/L

Normalpris: 499,95 kr

Special Price 250,00 kr

Tilbud
-50%
Beck Söndergaard kimono - Rafael Sylvia Kimono, Dark Blue
L

Normalpris: 699,95 kr

Special Price 350,00 kr

Tilbud
-50%
Object kimono - Riley Kimono 102, Pink Tint
34 36 38 40

Normalpris: 499,95 kr

Special Price 250,00 kr

6 vare(r)

Sådan styler du din kimono på kolde og varme dage

Kimonoen er kommet for at blive, og det mest fantastiske ved denne beklædningsdel er, at den kan styles, så den passer til enhver årstid og enhver anledning. Den er perfekt til både stranden, jobbet og en aften ude, netop fordi styling-mulighederne nærmest er uendelige. 

Til strandturene på din ferie er en kimono perfekt udover bikinien eller badedragten. Til de øvrige sommerdage er den også ideel over et par shorts, da den er dejlig luftig og fylder minimalt i en taske, modsat den traditionelle sommerjakke. Til de koldere dage på året styles kimonoen gerne med et par jeans. Her kan du gå efter et råt look ved at vælge et par ripped jeans og en rå T-shirt, eller du kan gå efter et mere neutralt par bukser med en basic top eller en ensfarvet T-shirt for et mere afslappet udtryk. Hos KYSTHUSET har vi både lange og korte kimonoer, og valget heraf afhænger af dine personlige præferencer og unikke stiludtryk.

Tag en kimono kjole på til festlige anledninger

Vælger du en af vores længere kimonoer med bindebånd, kan du bære denne som en kimono kjole til anledninger, hvor du skal være lidt ekstra fin i tøjet. Kimono kjolen er stilet og chic, sammensat med et par lækre pumps eller stiletter. Ønsker du at gøre dit outfit ekstra bemærkelsesværdigt, kan du med fordel vælge nogle chunky smykker hertil. Dette giver lidt ekstra kant og skiller dig mere ud fra mængden. 

Find din nye kimono hos KYSTHUSET

Finder du en kimono, som du kan lide her på siden, kan du med fordel tilmelde dig KYSTHUSETs kundeklub. Her får du nemlig 10% rabat på alle dine køb til normalpris. Derudover får du løbende mails om nyheder, særtilbud eller andre spændende tiltag hos KYSTHUSET.

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af kimonoer eller noget af vores øvrige tøjudvalg, så er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere i kundeservicekundeservice@kysthuset.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt eller inden for 24 timer.

Det er desuden ikke kun online, at du kan finde vores kimonoer eller øvrige produkter. Disse kan du ligeledes finde i vores butik på gågaden i Odder, hvor du kan prøve tøjet på, inden du køber det med hjem. Vælger du dog at købe dine produkter på vores webshop, har vi hurtig levering og nem returnering.