Cardigans & Kimonoer

Cardigans er en uundværlig del af enhver kvindes garderobe. Derfor har vi hos KYSTHUSET et bredt udvalg af både korte og lange cardigans i forskellige kvaliteter fra mærker som blandt andet Sibin/Linnebjerg, Part Two og Rosemunde. Ens for alle vores udvalgte cardigans er, at de er designet i komfortable materialer, hvor kvaliteten er i højsædet.  

En god cardigan luner på de isnende kolde vinterdage og holder dig varm på de køligere sommeraftener. Det er derfor en beklædningsgenstand, som du vil kunne bruge hele året rundt. Overvej her om du søger en tidsløs og klassisk cardigan, eller om du går efter en mere opsigtsvækkende cardigan, der skiller sig ud. Find inspiration i vores udvalg her på siden og berig din garderobe med en ny helårs-favorit.  

35 vare(r)
Tilbud
-50%
sibin-linnebjerg-cardigan-sl1528-9112-adria-light-melange-grey
XL

Normalpris: 799,95 kr

Special Price 400,00 kr

35 vare(r)

Hos KYSTHUSET finder du moderigtige cardigans

De cardigans du finder her på siden, er alle moderigtige, idet de findes i en masse skønne kvaliteter samt farver, der passer til tidens trends og tendenser. De kan derfor være med til at pifte dit outfit op, hvad end du vælger en klassisk cardigan i en lækker uldkvalitet eller en, der også skiller sig ud i form af dens farve, pasform eller unikke detaljer.  

Hos KYSTHUSET kan du f.eks. finde en skøn Part Two cardigan med store ærmer og rynker ved skulderen, der giver dig et mere voluminøst look - eller du kan vælge en cardigan fra Rosemunde med smukke detaljer for et mere elegant udtryk. Uanset om du skal bruge en cardigan til arbejde, mindre begivenheder eller større events, så kan du helt sikkert finde en, der understreger din personlige stil her hos os.  

Foruden cardigans kan du også finde et stort udvalg af lækre striktrøjer, der ligeledes sælges i moderigtige designs og kvalitetsmaterialer. Valget imellem enten en lækker ny cardigan eller en skøn strik afhænger af dine præferencer. Uanset hvad du vælger, så er vi sikre på, at du vil blive glad for en af vores strikkede skønheder.  

Cardigans til kvinder - en praktisk beklædningsdel hele året rundt

Cardigans til kvinder er perfekte over næsten enhver type beklædning som fx en kjole, skjorte eller en T-shirt. Desuden er en cardigan utrolig praktisk, idet den er hurtig at tage over sig og lige så nem at smide igen. Dette gælder både om sommeren og om vinteren. Om sommeren er det altid en god idé at have en cardigan med, når du skal være ude om aftenen. Der er ikke noget værre end at slutte en hyggelig sommeraften på terrassen med vennerne, fordi du sidder og fryser. Om vinteren er en cardigan rar at have på, når du er på farten og søger en praktisk beklædningsgenstand, som du hurtigt kan smide, når du igen har fået varmen. Uanset årstid er en cardigan altså uundværlig!  

Har du spørgsmål til vores cardigans, striktrøjer eller nogle af vores øvrige produkter, kan du til enhver tid kontakte vores medarbejdere i kundeservicekundeservice@kysthuset.com. Du er også mere end velkommen til at besøge vores butik på gågaden i Odder, hvor du kan mærke varens kvalitet, inden du køber den med hjem.