Blazers

Har du en trendy aftale? Så er det den klassiske blazer du skal gå med! Blazeren får dig nemlig til at udstråle stil og høj klasse og det får enhver kvinde til at ranke ryggen og udstråle selvtillid.

23 varer

pr. side

Skru op for elegancen med en blazer

Man kan gøre virkeligt meget med blazeren stylingsmæssigt. De rene linjer og enkle detaljer giver dig mulighed for at sammensætte den med meget forskelligt tøj, og hverdagslooket bestående af jeans, T-shirt og sneakers får et ekstra løft med den stilrene jakke. Men blazeren er absolut også stadig relevant som en del af det klassiske jakkesæt, der til alle tider sørger for, at du ser skarp ud til forretningsfrokosten, brylluppet og teaterturen.

Blazer til damer - løfter stilen et niveau højere

En blazer kan være med til at give dit look et helt nyt twist. Du har måske en smuk og feminin kjole på, eller jeans og en t-shirt som giver et afslappet look, men når du tilføjer blazeren bliver dit outfit pludselig eksklusivt, sofistikeret og elegant. 

Giv den gas med forskellige pasformer og snit

En flot blazerjakke klæder alle kvinder og kan bruges både til fest og på arbejde. Du kan prøve dameblazer-stilen af i mange forskellige varianter for at finde den helt rette variant som passer til dig. Hos KYSTHUSET kan du eksperimentere med et bredt udvalg af materialer, snit, farver og mønstre - så kan du gå stilfuldt ud af døren hver dag. Den klassiske sorte blazer er et sikkert valg, som lader dig pifte resten af dit outfit op i lige din personlige stil, hvad enten du er vild med blomster eller striber. 

Søger du hjælp til hvilken blazer der passer dig?

Mangler du en blazer, men du ved ikke hvilken stil du skal gå med? Så kan du altid ringe eller skrive til vores kundeservice, som sidder klar til at støtte dig i at tage det rigtige valg lige til din pasform og personlige stil. Du kan også få hjælp til at vælge den rette størrelse ved at bruge vores vejledende størrelsesguide eller ved at give os et kald. 

Psst… Hvis du gerne vil spare 10% på din bestilling, så skal du melde dig ind i vores kundeklub, hvor du kan spare penge på items, som ikke er nedsat i forvejen - og det gælder hver eneste gang du handler hos KYSTHUSET.