Jumpsuits

Der er bare noget magisk over jumpsuits og du kan til hver en tid skabe et lækkert look med en af de lækre jumpsuits herunder. Vi får tit nye styles ind ad døren, så hold øje med dit næste fund.

2 varer

pr. side

Jumpsuits i mange smarte stilarter

En jumpsuit er et andet ord for den populære buksedragt, som du ofte ser i modebladene for tiden, hvor den skiller sig ud i et lækkert look. Vi kan friste med både enkle buksedragter, som du kan matche med opsigtsvækkende accessories eller mere detaljerede buksedragter fuld af liv. 

Jumpsuit både til sommer og vinter

Er du på udkig efter en buksedragt til sommer, så skal du selvfølgelig se efter en model uden ærmer, med stropper eller med korte ærmer og du kan også vælge en style med korte ben, som du kan bruge når det er varmt.

Hvis vejret er køligere skal du uden tvivl gå efter et item med lange ærmer og lange ben. Hertil vil det uden tvivl se godt ud med et par hotte støvletter og en cool jakke. 

Med jumpsuiten undgår du tøjkrisen

Jumpsuiten er et helt outfit samlet i ét - og hvor fedt er det ikke lige?! Vi kender godt det med at stå med en tøjkrise, hvor det føles som om intet tøj passer sammen. Løsningen er at hoppe i din jumpsuit, så er det problem løst og du ser med sikkerhed stilfuld ud.