HVERDAGSKJOLER

En hverdagskjole er "Need-to-Have" i enhver kvindes garderobe. Det er et valg, som du kan ty til, når du har lyst til en mere feminin stil, end du får med jeans og T-shirts. Og hvem er ikke vilde med enkle hverdagskjoler eller hverdagskjoler med blomster, print eller mønstre?

Varer 1-36 af 96

Side
pr. side

Hverdagskjoler til alle dage

Du tænker måske at kjoler er mest til store begivenheder eller til sommerferien, men hvis du læser med her, så kan du få inspiration til hvordan du kan gøre din kjole til en hverdagskjole. 

Først skal du finde ud af hvilken kjole du har lyst til at bruge til hverdag, hvad enten den har striber, print, mønstre eller er ensfarvet i smukke farver. Kjoler findes også i et væld af forskellige varianter med stor alsidighed når det gælder snit og længde. Er du på jagt efter den elskede slå-om kjole, så kan du altid få den her i webshoppen. Vi tilbyder også altid et bredt udvalg af både mini, midi og maxi kjoler, så du kan shoppe kjolen til enhver lejlighed og især til hverdag. 

Hvis du synes, at din kjole er for festlig til hverdag, så kan du style outfittet med sneakers eller en lun trøje, som løfter kjolen ned på at mere afslappet niveau. Så vi vil til hver en tid råde dig til at eksperimentere med nye måde at bruge kjoler på for at give dem nyt liv og ikke mindst for at få dem brugt noget mere. 

Sådan styler du din hverdagskjole om vinteren

Du spørger måske hvordan du kan bruge dine sommerkjoler til hverdag i vinterhalvåret? Her får du tips til hvordan du kan holde varmen med lækker (kjole) stil ved at bruge lag-på-lag styling. 

Først, så skal du selvfølgelig sørge for at have en underkjole, top, t-shirt eller bluse under din kjole for at kunne holde varmen på overkroppen. Alternativt kan du vælge en kjole med lange ærmer eller trække en sweater over kjolen, som også gør kjolen mere tilpasset hverdagen.

Når det kommer til benene, så elsker vi jo alle at have bare ben under kjolen, men til efterår og vinter er vi nødt til at tænke anderledes. Her snakker vi strømpebukser og lange støvler, varme leggings eller dit yndlings par jeans eller bukser. Når du har bukser under dine kjoler, så gør du netop kjolen til en hverdagskjole, fordi dit look bliver mere casual og afslappet. 

Er det en maxi-kjole du gerne vil bruge til hverdag, så findes der også en løsning! Maxikjoler er nemlig ikke kun til særlige begivenheder som bryllupper og aftener ude, du kan også hoppe i den på en almindelig hverdag. Her lyder tippet på at hoppe i en lang kjole og tilføj et par casual sneakers og en sporty denimjakke. Alternativt kan du tage leggings under, et par lange støvler på og en varm sweater over - så kan du også holde varmen i vinterhalvåret. 

Brug for flere stylingtips?

Tag endelig kontakt til vores kære kundeservice, som sidder klar til at give dig gode råd til hvordan du kan style din kjole i forskellige anledninger. Hvis det er størrelsen du er i tvivl om, så tag et kig på vores vejledende størrelsesguide, hvor du kan få hjælp til hvilken størrelse du skal bruge.