Kjoler

1-48 of 181
Nyhed
Munthe kjole - FILLIA Dress, White
36 38 40
1.499,95 kr
Tilbud
50%
Mos Mosh kjole - Tinka Paisley Skirt, Paisley Print
XS S M L

Normalpris: 1.299,95 kr

Special Price 649,00 kr

1-48 of 181

Se min webshop, den har alt i kjoler!

 

Jeg ønsker, at folk ser kjolen, men fokuserer på kvinden.

 - Vera Wang

 

Wang beskriver essensen af kjolen så fint. En veldesignet kjole har nemlig en stærk æstetik, der fremhæver kvindens fordele og samtidig stjæler et par blikke til sig selv. Når vi indkøber kjoler, har vi netop det i tankerne, og fælles for alle vores kjoler er, at de har et skarpt design, så de hverken er kedelige eller prangende at se på. Med andre ord går du ikke galt i byen med en kjole fra KYSTHUSET. Alt vores tøj er desuden udvalgt med fokus på god kvalitet til prisen samt unikt og personligt design.

Kjolen er femininitet på bøjle

Smykker, makeup og fint tøj - kvinder har til alle tider pyntet sig, og i den forbindelse er og bliver kjolen en favorit. Den kan som ingen anden beklædningsdel løfte vores humør og styrke vores selvfølelse, og hvorfor egentlig? Kjolen taler ganske enkelt til noget dybt i os, og iført den udlever vi en vigtig del af vores identitet: vores femininitet. Kvinder er forskellige, så webshoppen byder naturligvis på både enkle og detaljerede kjoler, og hvad enten du søger maxikjoler, slå om kjoler, midi kjoler, festkjoler, sommerkjoler eller stropkjoler, så finder du nogle af sæsonens skønneste styles hos KYSTHUSET

Praktiske kjoler med elegante detaljer er uundværlige

Det ene øjeblik skinner solen, det næste regner det - det danske vejr er lunefuldt, og da vi danskere tilmed cykler til alt, skal tøjet kunne klare lidt af hvert. De skandinaviske designere er blevet dygtige til at formgive kjoler med enkle, virkningsfulde detaljer, så tøjet er praktisk og stilfuldt på en og samme tid. I forlængelse heraf er det let at forstå, at den løse og lette Boho-stil er blevet så populær.

Den afslappede og uformelle 70´er-stil passer nemlig perfekt ind i en mobil hverdag, og samtidig byder den på masser af charme i form af flæsekanter, pufærmer, broderier og print. Læg f.eks. mærke til vores kjoler fra Boho-pioneren Munthe, men hold også øje med Stine Goya, Co´couture og Neo Noir, som ligeledes forstår at skabe kjoler med en tilbagelænet elegance, der er svært uimodståelig.

Vend tilbage til naturen i en blomstret kjole fra KYSTHUSET

Trænger du til en omgang naturterapi? Så gør dig selv en tjeneste, og tag et kig på vores sommerkjoler. Vi har nemlig mange forfriskende print og mønstre inspireret af naturen, og den blomstrede kjole er en klassiker, der med sikkerhed får dig i fuldt flor. Og vi vil gerne fremhæve trenden, der kombinerer jersey og print, for her får du en 2-i-1 kjole, der både er praktisk og festlig. Udover blomsterprint har KYSTHUSET kjoler med grafisk print, der tilfører tøjet en spændende dybde og tekstur.

Sådan styler du din kjole

Er det kjolevejr? Det spørgsmål stiller du måske dig selv på en gråvejrsdag, og svaret er ja! Hos KYSTHUSET er det altid kjolevejr, for påklædning handler ikke kun om sned, slud, sol og vind, men om hvordan man styler sit look. Bider kulden i kinderne, og tager vinden fat i skørterne, kan du altid tage et par jeans på indenunder din kjole. Det giver et afslappet men sofistikeret udtryk takket være det fine modspil mellem de rå jeans og den feminine kjole.

Nedton eller opgrader med accessories

En kjole kan også få et helt andet udtryk med et par strømpebukser, ligesom du kan nedtone og opgradere outfittet med henholdsvis et par sneakers og et par stiletter. Du kan sagtens være med på moden og skille dig ud samtidig, for kunsten er at tilføje personlige accessories. Sæt eksempelvis dit eget præg med et par unikke øreringe, et lækkert læderbælte og en taske i din yndlingsfarve; så har du din helt egen tilgang til trenden.

Find den lille sorte kjole hos KYSTHUSET

En kjoleklassiker er uden tvivl den lille sorte kjole. Den er dit flagskib på en fredag aften, hvor ingen andre kjoler sidder lige i (klæde)skabet, for sort er den ultimative basisfarve. Den kan styles med alle farver, så foruden læbestiften kan du rolig sætte knald på dine stiletter, smykker og tasker. Og køber du en af vores klassiske, sorte kjoler, har du en festkjole mange år frem, for de kan altid styles med sæsonernes nyeste tilbehør og farver.

Altid gode priser og lækre materialer

KYSTHUSET fører et bredt sortiment af kjoler i alle prisklasser, og et af butikkens helt store fokus er materialer med høj komfort. En af tøjets vigtigste opgaver er at hjælpe kroppen med at ventilere, og i butikken finder du derfor designs i naturmaterialer som hør, silkemix, viskose, lyocell og modal. Du kan desuden være sikker på, at alle styles følger de nyeste tendenser, for der kommer hele tiden specialudvalgt tøj ind ad døren fra lækre brands som Munthe, Mos Mosh og Co´Couture.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte KYSTHUSET, hvis du har spørgsmål. Måske vil du gerne vide mere om materialer, pasform og mærker, og i så fald kan du sende en mail til kundeservice@kysthuset.com eller besøge os i butikken. Her kan vi også vejlede dig, mens du prøver dig igennem vores mange flotte kjoler.