Kjoler

Kjoler fås i mange forskellige styles, der passer til alle slags begivenheder. For de fleste kvinder er kjoler stort set uundværlig i garderoben, da de er et outfit i sig selv som både udtrykker personlighed og femininitet. Hos KYSTHUSET byder vi på imponerende kjoler fra velkendte mærker som Munthe, InWear og Gestuz. Uanset hvilken kjole du er på udkig efter, så har vi helt sikkert noget for alle til enhver anledning. 

Hvad enten du shopper kjoler i vores fysiske tøjbutik i Odder eller online, kan du altid være helt sikker på at være opdateret med de nyeste trends, moderigtige styles og sæsonens it-farver fra alle de populære tøjmærker til fornuftige priser. Gå på opdagelse her på siden og find en ny hverdagskjole eller partykjole i gode kvaliteter her. 

1-48 of 208
Nyhed
ZEN ETHIC kjole - Robe Palme, Rouge
M
Nyhed
ZEN ETHIC kjole - Robe Birdy, Rouge
M L
Nyhed
ZEN ETHIC kjole - Robe Birdy, Bleu
M L
1-48 of 208

Kjoler til fest

Hos KYSTHUSET finder du et bredt sortiment af kjoler til fest. Uanset om du leder efter en festkjole med skønne print og hypnotiserende mønstrer til sommerens mange havefester og udendørsevents, en smuk kjole til bryllup, konfirmation og barnedåb med tidløse snit eller en elegant cocktailkjole til galla og de mere formelle begivenheder, så kan du få det hele her.   

Vælg blandt skønne maxikjoler, fortryllende midi kjoler, sæsonens slå om kjoler, strop kjoler og de mere forførende og vovede styles. For mange kvinder er den lille sorte kjole en tidløs klassiker, som aldrig går af mode og er nem at style. Derfor kan du selvfølgelig også finde flere varianter af den lille sorte her på siden. Ønsker du i stedet at udvide din garderobe med mere farverige og elegante go-to kjoler, kan vi varmt anbefale Gustav kjoler, der giver dig det perfekte look til en aften ude med veninderne.  

Kjoler online til overkommelige priser

På Kysthuset.com kan du købe kjoler online til overkommelige priser. Foruden et stort udvalg af festkjoler finder du naturligvis også kjoler til hverdag og job med et casual eller sporty look til en mere afslappet og komfortabel tøjstil. Her har vi både lange kjoler, korte kjoler og smukke vintage kjoler fra King Louie. Vores udvalg af kjoler bugner således med styles til enhver smag og lejlighed. Se hele vores udvalg af kjoler her.  

De fleste kvinder kan nikke genkendende til, at det er vigtigt at have et bredt udvalg af skønne kjoler i moderigtige styles, så man kan blive klædt godt på til såvel store som små begivenheder. På den måde kan man undgå de værste tøjkriser og når kjolen samtidig sidder som den skal, så føler man sig afslappet og får en naturlig flot udstråling. Derfor er det vigtigt at vælge en kjole, som du har det godt i og som fremhæver din figur på den helt rette måde - hvad enten det er en stramtsiddende kjole eller en kjole med løs pasform.  

Har du spørgsmål til vores mange kjoler eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere i kundeservicekundeservice@kysthuset.com eller besøge os i vores butik i Odder.