Jakker & frakker

KYSTHUSET byder på blandt andet på trenchcoats, denimjakker, blazers, vinterjakker, frakker i uld, dunjakker, quiltede jakker og læderjakker, så kort fortalt finder du noget til enhver lejlighed og alle årstider.
18 vare(r)
Tilbud
50%
Second Female jakke - Njord Jacket, Brazilian Sand
XS M L

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 499,00 kr

Tilbud
50%
Esmé Studios jakke - ESStella Jacket, Safari
S M

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 499,00 kr

Tilbud
40%
Sofie Schnoor jakke - S221200 Jacket, Army Green
M

Normalpris: 898,00 kr

Special Price 539,00 kr

Tilbud
30%
Project AJ117 jakke - Naomi Jacket DK40, Army
XS S

Normalpris: 1.498,00 kr

Special Price 1.049,00 kr

Tilbud
70%
Global Funk jakke - CATRIN-G Tulli Jacket, Green Slate
XS/S S/M

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 299,00 kr

Tilbud
50%
Mos Mosh jakke - Lana Long Coat, Ivy Green
XL

Normalpris: 1.798,00 kr

Special Price 899,00 kr

Tilbud
70%
Global Funk jakke - EVEN Jacket, Pale Olive
S M

Normalpris: 648,00 kr

Special Price 195,00 kr

Tilbud
30%
Project AJ117 jakke - NUKA Jacket DK40, Black
XS

Normalpris: 1.699,95 kr

Special Price 1.189,00 kr

Tilbud
30%
Project AJ117 jakke - NUKA Jacket DK40, Army
M

Normalpris: 1.699,95 kr

Special Price 1.189,00 kr

Tilbud
30%
Project AJ117 jakke - NIKKI Jacket DK40, Black
XS S

Normalpris: 1.299,95 kr

Special Price 909,00 kr

Tilbud
50%
MDK skindskjorte - Naomi Thin Leather Shirt, Bungee Cord
36 40

Normalpris: 2.499,95 kr

Special Price 1.249,00 kr

18 vare(r)

En stilfuld jakke fuldender looket

Jakken er og bliver en essentiel del af din garderobe. Ligesom sko og tasker er den afgørende for dit outfits samlede udtryk, og jakken er måske den allervigtigste spiller; den er det yderste lag tøj, og det første folk lægger mærke til, når de møder dig på gaden. Derfor er det vigtigt, at du vælger en jakke med et gennemtænkt design og lækre detaljer, der sikrer, at du ser skarp ud, uanset hvor i verden du bevæger dig. Hos KYSTHUSET finder du unikke jakker i lækre kvaliteter, forskellige udtryk og i mange prislejer, så alle kan være med.

Shop jakker af høj kvalitet

Alle styles er udvalgt med høj kvalitetsbevidsthed, både hvad angår materialer, design og pris, og vi investerer meget tid i at finde de helt rigtige styles, der kombinerer designmæssig originalitet med value for money. Vi ønsker nemlig at give dig det bedst mulige udgangspunkt for at kunne udtrykke din personlighed.

Lækre vinterjakker til den skandinaviske kulde

Vinterjakken skal naturligvis holde dig varm i vinterperioden, men den må ikke være for kraftigt isoleret. Danmark har nemlig sjældent mange dage med arktiske minusgrader, og derfor er det klogt at investere i en jakke eller en frakke fra KYSTHUSET, som du kan have en strik under på exceptionelt kolde dage. Vi har korte, lange, mønstrede og ikke mindst enkle jakker med et smukt klassisk eller trendy snit og detaljer, der med sikkerhed afføder længselsfulde blikke!

Dunjakken er indbegrebet af komfort

Åndbar, varm og behagelig – står det højt på ønskelisten over den perfekte vinterjakke? Så bør du tage et kig på KYSTHUSETs udvalg af dunjakker. Vores modeller har en passende tykkelse, der både komplimenterer kroppen og matcher det danske vintervejr, og så er de sporty på den stilfulde måde. Nogle modeller har de klassiske ydre etagesyninger, mens andre er mere minimalistiske med syninger og mønstre, der på raffineret vis er integreret i foret. 

Køb trendy uldjakker hos KYSTHUSET

Uld er et meget æstetisk materiale, der fås i et væld af flatterende teksturer, og så er det en fantastisk temperaturregulator og et praktisk materiale, der er nemt at holde rent. Er du til det klassiske look, vil du elske vores lange, dobbeltradede frakker med revers, og er du til skandinavisk minimalisme, vil du sikkert falde for vores oversize frakker. Du kommer til at se masser af ternede uldfrakker i bybilledet, og med vores forskellige udgaver af tern kan du skabe et personligt udtryk – ikke mindst hvis du tilføjer et farverigt halstørklæde, et par fede støvler og et par flotte læderhandsker.

Shop sæsonens nyeste overgangsjakker

Det eksklusive brand Saks Potts er en stor inspirationskilde for jakkedesignere verden over, og det vil du kunne se på KYSTHUSETS udvalg af overgangsjakker. Nogle af vores korte uldjakker har nemlig smarte detaljer som påsyede lommer, bløde pelskraver og pels på ærmer i en charmerende fortolkning af den korte 60’er-jakke. Quiltjakken har også med rette fået en renæssance, for den er ikke kun praktisk men også stilfuld. Quiltningen giver en dekorativ reliefvirkning og holder samtidig sammen på stoffet og foret, der tilsammen giver en let isolering, der matcher foråret og efteråret til perfektion.

Trenchcoaten – frakken, der aldrig går af mode

Trenchcoaten har en overlegen elegance, som især Burberry er blevet kendt for. De klassiske detaljer som bæltet i taljen, de dobbeltradede knapper og det karakteristiske revers gør trenchcoaten til et sofistikeret stykke overtøj, der klæder alle kvinder. KYSTHUSETS trenchcoats komplimenterer både tætsiddende bukser med høje støvler og forskelligartede kjoler med stiletter. Med bæltet kan du fremhæve taljen og skabe en feminin silhuet lig kjolens, men trenchcoaten kan også få et mere uformelt udtryk, hvis du underlader bæltet eller binder det på ryggen.

Cowboyjakken, der passer perfekt

KYSTHUSETS denimjakker er en must have, og du kan sagtens anvende dem på alle årstider. De er fantastiske som en let sommerjakke, men også smart som en rustik blazer eller som cardigan under vinterjakken. Vores cowboyjakker har en passende mængde elastan, som giver dig en god bevægelsesfrihed og dermed fine betingelser for at bære den dagen igennem.

Giv din flæsekjole modspil med en rå læderjakke

Din garderobe er heller ikke fuldendt uden en læderjakke. Vi har blandt andet en tidløs model i sort, der passer til alt. Den asymmetriske lynlås foran samt lynlåsene ved lommerne og ærmerne tilfører en passende mængde råhed, der ikke overdøver den feminine og kropsnære silhuet. Den rå skindjakke er en flot pendant til en blomstret nederdel eller en nederdel med flæser, og du finder et spændende udvalg af underdele her på shoppen.

Vi hjælper dig gerne!

Hvis du har spørgsmål til eksempelvis pasform, farver og materialer, er du altid velkommen til at besøge os i butikken. Her kan vi også hjælpe dig med at style vores forskellige jakker og frakker. Vi hjælper dig også gerne via mail, så send gerne dine spørgsmål til vores kundeservice på email kundeservice@kysthuset.com.