Festtøj

30 vare(r)
Tilbud
40%
Stine Goya bluse - Eddy Structure Stretch, Cedar
XS S M XL

Normalpris: 1.099,95 kr

Special Price 659,00 kr

Tilbud
40%
Stine Goya kjole - Brooklyn Structure Stretch, Cedar
XS S

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 1.079,00 kr

Tilbud
50%
Second Female kjole - Zebraly Dress, Bistre
XS S M

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 499,00 kr

Tilbud
30%
Neo Noir kjole - Tasia Check Dress, Lavender
S M

Normalpris: 699,95 kr

Special Price 489,00 kr

Tilbud
70%
Stine Goya kjole - Nikita Taffeta Dress. Seaweed Green
S M L

Normalpris: 2.799,95 kr

Special Price 840,00 kr

Tilbud
50%
Stine Goya bluse - Ines Solid Sheen Cady, Ivory
XS S

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 899,00 kr

Tilbud
40%
Stine Goya kjole - Mavelin Grid Stretch, Grid
S

Normalpris: 1.999,95 kr

Special Price 1.199,00 kr

Tilbud
40%
Stine Goya kjole - Brooklyn Structure Stretch, Navy
S M L

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 1.079,00 kr

Tilbud
50%
Stine Goya kjole - Asher Velvet Devoré, Wave Seawood
L

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 899,00 kr

Tilbud
50%
Project AJ117 kjole - DIONE Dress DK26, Black
S XL

Normalpris: 1.399,95 kr

Special Price 699,00 kr

Tilbud
50%
Munthe kjole - LYNWOOD Dress, Blue
40 42

Normalpris: 1.899,95 kr

Special Price 949,00 kr

Tilbud
50%
Munthe kjole - LAYOVER Dress, Pink
34

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 900,00 kr

Tilbud
60%
Munthe kjole - LUDVIG Dress, Black
40

Normalpris: 1.999,95 kr

Special Price 800,00 kr

Tilbud
50%
Munthe kjole - LION Dress, Black
34 38 40

Normalpris: 2.499,95 kr

Special Price 1.249,00 kr

Tilbud
50%
Munthe kjole - LOVELAND Dress, Black
34 40

Normalpris: 4.499,95 kr

Special Price 2.249,00 kr

Tilbud
50%
Stine Goya kjole - Wendy Striped Rayon Dress, Sage
XS

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 900,00 kr

Tilbud
50%
Stine Goya kjole - Mavelin Structure Stretch, Azalia Night
XS

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 899,00 kr

Tilbud
50%
PBO nederdel - Feast Skirt, Black
XS L

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 299,00 kr

Tilbud
50%
fiveunits-bukser-21725-angelie-633-straight-belted-30012-black-klarin front
24 25 26 29 30 31

Normalpris: 899,95 kr

Special Price 449,00 kr

30 vare(r)

Tøj til alle livets fester

Life is a party. Dress for it!    

- Audrey Hepburn

Fester markerer et vigtigt brud på dagligdagens rytme. De er et livsfornyende afbræk fra hverdagens trummerum og giver fornyet energi og overskud. Kort fortalt er fester en vigtig del af det gode liv, og ikke mindst derfor er festtøj fra KYSTHUSET en god investering - et liv uden fester er nemlig et fattigt liv. Særlige begivenheder kalder på særlige outfits, og derfor har vores festtøj raffinerede detaljer som romantiske flæser, tidløse mønstre og trendy farver. Vores festtøj er hverken kedeligt eller prangende, og derfor kan du altid nedtone eller opgradere tøjet med personlige accessories; du skal jo gerne kunne bruge dit tøj mere end én gang!

Find din nytårskjole hos KYSTHUSET

Glimtende midnatshimmel, sprøde kransekager og poppende champagneflasker – nytårsaften får som regel på alle tangenter, for det er årets fest, og her kan du ikke være overdressed! Korte festkjoler og lange festkjoler – begge versioner passer til nytårsaften, og mens KYSTHUSETS korte modeller er ideelle for dig, der gerne vil vise dine ben frem i et par elegante strømpebukser, er vores lange maxikjoler perfekte til dig, der vil sende classy galla-vibes ud i rummet med raketterne.

Stilfuldt festtøj til kolde aftener

- Buksedragter

”Jeg vil gerne se godt ud, men jeg vil ikke fryse – hvad gør jeg?”. Det spørgsmål stiller du sikkert dig selv, når nytårsskruddet skal vælges. Årets sidste aften er nemlig en kold fornøjelse, og selvom de færreste drømmer om at fejre nytår i praktisk tøj, er det fristende at hoppe i par varme hverdagsbukser. Det behøver du ikke, hvis du investerer i en jumpsuit fra KYSTHUSET. Buksedragten er en vellykket fusion mellem kjolen og jakkesættet; den er både elegant og meget anvendelig, og du bliver helt sikkert glad for buksebenene, som er dit værn mod kulden. Du kan tilmed have strømpebukser på indenunder, så der ingen grund til at fryse, når krudtet skal fyres af.

- Maxikjoler

En maxikjole med lange ærmer er også en god rustning, når træbenet skal svinges i vinterhalvåret. Den giver dig et ekstra lag uden på dine strømpebukser, og kombinationen af en lang kjole og et par rå læderstøvler ser desuden supertjekket ud, så vil du undgå frosne gulerødder i stiletterne, kan du sagtens bytte de højhælede ud med et par rå boots. Uanset hvilket outfit du vælger, er det smart at toppe det med en af vores lange uldfrakker og varme halstørklæder. Så er du godt sikret mod en omgang kedelig forkølelse næste dag. Tømmermændene kan vi dog ikke hjælpe dig af med!

Er du i tvivl? Så vælg den lille sorte kjole

One is never overdressed or underdressed with a little black dress.

- Karl Lagerfeld

Er du i tvivl, så vælg den lille sorte kjole. Den sætning har du sikkert hørt før og med god grund. Enhver kvinde virker dragende i en velsiddende, sort kjole, for farven er elegant og sofistikeret. Og så kan den sættes sammen med alle farver. Nattens farve fungerer rigtig godt som kontrastfarve, der får dine accessories til træde frem. Iført en sort kjole kan du derfor roligt lege med farverne på din taske, sko og bælte, ligesom du kan skrue op for dine smykker. KYSTHUSET har ”den lille sorte” i forskellige versioner, men alle har de et klassisk udtryk, der gør det nemt at matche dem med sæsonens accessories.

Buksedragter og kjoler til bryllupsgæster

Mangler du et outfit til et bryllup? Og synes du, kjolevalget er svært? Så forstår vi dig godt, for med et klassisk bryllup hører ofte uskrevne dress code-regler: Du må eksempelvis ikke bære hvidt, og det er heller ikke velset at møde op hverken underdressed eller overdressed – Men hvordan rammer man så plet med outfittet? Du har heldigvis flere muligheder, og du behøver ikke hoppe i en kjole, hvis du er mere komfortabel i bukser – det hele handler om styling.

Flæsekjoler er perfekte til bryllupper

Romantikken lever i de feminine detaljer, og når der er amoriner i luften, er KYSTHUSETS kjoler med blonder og flæser ikke til at komme udenom. Flæser og blonder leder tankerne hen på blomsternes fine blade, der bølger i brisen en lun sommerdag – de er ganske enkelt indbegrebet af romantik og helt perfekte til dig, der gæster et bryllup! Og hvad enten der er tale om et sommerbryllup eller et vinterbryllup, så fungerer flæsekjolen – er begivenheden placeret i vinterhalvåret, styler du nemlig bare din kjole med strømpebukser, en blazer og en lang vinterfrakke – så holder du dig hot i mere end én forstand.

Buksedragter og jakkesæt til bryllupper

Elegant er også vores buksedragter, som er i bløde og stretchy materialer, der giver høj komfort. Er du ikke til kjole er jumpsuiten perfekt, og den dækker benene, så du ikke fryser på kølige dage. Et jakkesæt i en smart sæsonfarve er også oplagt til efteråret eller vinteren, og Mos Mosh er nogle af de allerbedste til at designe feminine og velsiddende jakkesæt til kvinder, og så kan delene nemt bruges hver for sig.

Vælg en kimono for feminin komfort

Vores kimonoer er elegante og praktiske takket være det lette stof, de store ærmer og åbningen fortil. De er lette at få af og på, og så passer de til alle kropstyper, da de typisk kommer i onesize. Du kan binde dem i livet, så de sidder perfekt ind til din krop, og så ser du altid smuk ud i kimono, uanset om du tilføjer strømpebukser eller bukser. En kimono kan bruges året rundt, og i vinterhalvåret er det trendy at have en langærmet bluse eller en turtleneck på under den.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kigge forbi butikken i Odder eller sende en mail til kundeservice@kysthuset.com, så svarer hjælper vi dig hurtigst muligt. God shoppelyst!