Sneakers

Sneakers er elsket af kvinder verden rundt og det forstår vi godt. Komfort og fashion går hånd i hånd i en fantastisk symfoni ❤︎ Hos KYSTHUSET kan du shoppe sneakers i høj kvalitet og med lækker komfort.

7 varer

pr. side

Sneakers ❤︎

Sneakers kan fås i mange forskellige stilarter og derfor mener vi aldrig, at du kan få for mange sneakers. For du skal naturligvis have det rette par sneakers til mange anledninger og i forskellige designs ;-) Hvis du skulle være i tvivl, så er sneakers ikke kun en fritidssko, men en sko som du kan bruge både på arbejde, når du skal ud og spise, til fest eller på shoppingtur. Find det look, som passer dig, hvad enten det er en chunky sneaker eller en mere let sneaker. 

De hvide sneakers er et sikkert hit

De hvide sneaks passer perfekt til jeans og en t-shirt og det er et stilsikkert look. Men de hvide sneakers kan bruges til langt mere end det. Sneakers kan sagtens matches med en sød sommerkjole eller leggings og meget mere - ja, det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. 

Flotte sneakers hos KYSTHUSET

Hent inspiration til den nyeste sneakers mode på KYSTHUSETs Instagram og Facebook. Vi elsker, elsker, elsker at sammensætte lækre outfits hvor vi mikser og matcher kjoler, jumpsuits, bukser mm. med lækre sneakers og accessories. 

Hyppige spørgsmål til sneakers:

Har KYSTHUSET sneakers på tilbud eller har I en rabatkode til sneakers?

Ja, vi kører af og til tilbud på sneakers hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har sneakers på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på sneakers og har I en størrelsesguide til sneakers?

Pasformen på sneakers variere fra brand til brand, men vi har et bredt udvalg, så du kan altid finde en style som sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper sneakers hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på sneakers? Har KYSTHUSET hurtig levering på sneakers?

Ja, du kan altid få gratis fragt på sneakers, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.