Sko og støvler

Sko & støvler er intet mindre end super vigtigt at have i en kvindes garderobe - derfor kan du hos KYSTHUSET udforske vores store univers af FANTASTISKE sko og støvler.

10 varer

pr. side

Stilfulde sko og støvler ❤︎

Hos KYSTHUSET har vi altid et bredt udvalg af sko og støvler til enhver lejlighed. Forelsk dig både i flade sko, høje sko og støvler med både langt og kort skaft.

Håndplukkede sko og støvler til gode priser

Skoene og støvlerne som har vi har til salg hos KYSTHUSET er nøje udvalgt, så stilen følger de seneste tendenser på den danske modescene. Vi gør os også meget umage med at tilbyde sko og støvler i flere forskellige prisklasser, så der er noget for alle. Derfor kan du både finde billige sko og støvler, samt sko og støvler til en dyrere pris. 

Sko og støvler hos KYSTHUSET

Mangler du inspiration til de næste par sko eller støvler du skal have fingrene i? Så grib chancen og hop over på KYSTHUSETs Instagram eller Facebook, hvor du kan tyvstjæle stilen eller bruge den som inspiration til din helt personlige stil. 

Hyppige spørgsmål til sko og støvler:

Har KYSTHUSET sko og støvler på tilbud eller har I en sko og støvler rabatkode?

Ja, vi kører af og til sko og støvler tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har sko og støvler på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på sko og støvler og har I en størrelsesguide til sko og støvler?

Pasformen på sko og støvler varierer fra brand til brand, så du vil som oftest kunne finde et par, som sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper sko og støvler hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på sko og støvler? Har KYSTHUSET hurtig levering på sko og støvler?

Ja, du kan altid få gratis fragt på sko og støvler, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.