Sko til kvinder

For de fleste kvinder er der ikke noget bedre end at få nyt til fødderne, hvad end det er et par nye sandaler, sneakers eller et par fine nye stiletter til byen. Derfor har vi et bredt udvalg af sko, så du har mulighed for at finde noget i lige netop den stil og til den anledning, du søger. 


Varer 1-36 af 46

Side
pr. side

Sko til enhver anledning ❤

Sko giver dit outfit det sidste touch og kan være med til at afgøre, om det som du har valgt at tage på, går an til anledningen. Føler du dig eksempelvis lidt kedelig i tøjet på en aften, hvor du skal ud og hygge dig med veninderne - så kan det rette par sko ofte være med til at pifte outfittet op. Hos KYSTHUSET har vi et stort udvalg af stiletter og pumps til festlige anledninger, så du har mulighed for at finde netop det par, som passer til din stil.

Det er naturligvis ikke kun inden for stiletter og pumps, at vi har noget for enhver smag. Søger du for eksempel et par sandaler til de varme sommerdage herhjemme i Danmark eller til din næste ferie? Så kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af sandaler og slippers. Her finder du en række behagelige sommersko både med og uden hæl, som du kan vælge imellem alt afhængigt af dine behov. Mangler du eksempelvis et par sko til stranden, kan det meget vel være vores udvalg af slippers, som du skal se nærmere på.

Behagelige hverdagssko er uundværlige – og vi kvinder skal gerne have en del at vælge imellem, afhængig af årstiden og vores humør.

KYSTHUSET - kvalitet til gode priser

Vi sælger udelukkende sko i gode kvaliteter, men de lægger sig i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Vi følger med i tidens tendenser og derfor vil du også løbende kunne finde nye mærker i vores skosortiment og øvrige produktsortiment, herunder vores tøj og accessories.

Populære sko hos KYSTHUSET

På KYSTHUSETs Instagram og Facebook deler vi dagligt lækre outfits og styles, som du kan finde på webshoppen og i butikken. 

Hyppige spørgsmål til sko:

Har KYSTHUSET sko på tilbud eller har I en rabatkode til sko?

Ja, vi kører af og til tilbud på sko hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har sko på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på sko og har I en størrelsesguide til sko?

Pasformen på sko er forskellige fra mærke til mærke, så du vil altid kunne finde et par sko som sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper sko hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på sko? Har KYSTHUSET hurtig levering på sko?

Ja, du kan altid få gratis fragt på sko, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.