Cookie politik

Ejer oplysninger
KYSTHUSET
Rosensgade 37
8300 Odder
CVR nr.: 35 90 56 77

Denne webshop anvender cookies
Cookies er en teknologi som forbedrer brugeroplevelsen på kysthuset.com. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at webstedet kan genkende brugerens oplysninger. Formålet med dette er at personliggøre webstedets indhold, automatisk udfyldning af formularer med brugerens personlige oplysninger og til at holde styr på brugerens aktivitet på siden. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores webshop
Formålet med at anvende cookies på vores webshop er følgende:

  • Gemme dine indstillinger mellem og under dit besøg, så du kun skal logge ind og udfylde dine oplysninger ved køb én gang
  • Forbedre webshoppens sikkerhed og hastighed
  • Så du kan dele sider på de sociale medier vi bruger, såsom Facebook og Instagram
  • Forbedre vores markedsføring ved målretning og frekvensstyring af annoncer
  • At måle trafik og statistik


Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Webshoppen anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Facebook

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du skal accepterer brugen af cookies når du besøger vores webshop. Men ønsker du at slette eller blokere cookies, er dette muligt ved at følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vær dog opmærksom på følgende hvis du vælger at slette eller blokere dine cookies skal du genindtaste brugernavn og kodeord hver gang du handler eller vil logge ind som kunde.

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 

KYSTHUSET håndterer alle personoplysninger i overensstemmelse med EU’s persondataforordning (GDPR - General Data Protection Regulation) gældende pr. 25. maj 2018. Læs mere om KYSTHUSETs privatlivspolitik og databeskyttelse her