OM KYSTHUSET

KYSTHUSET

 

OM KYSTHUSET

KYSTHUSET er en stor privatejet butik på 175 m2 med en lækker rustik indretning, der ligger på gågaden i Odder og nu også navnet på denne webshop, som længe var efterspurgt af vores kunder, som ikke bor i nærheden af Odder. Butikken åbnede i efteråret 2014 og webshoppen kom online i efteråret 2017.

Vores mål er at have et stilmæssigt bredt sortiment med tøj i alle prisklasser, der hele tiden opdateres med de mærker, der markerer sig som de bedste på markedet mht. god kvalitet til prisen. Det gælder såvel materialer, forarbejdning som design.

God kvalitet til prisen

Vi kan selvfølgelig ikke have alle mærker, og vælger fortrinsvist dem, vi mener er et godt køb til prisen, og som er godt med med de nyeste tendenser på en måde, så tøjet stadigvæk er brugbart i vore kunders travle hverdag på jobbet og hjemme. Det meste af vores tøj koster mellem 400 og 1000 kr, men vi har også enkelte mærker, der har et lidt højere prisleje, som f.eks. Munthe, Stine Goya og til dels Mos Mosh, m.fl. Vores valg af tøj er præget lidt af snusfornuft, der siger, at der ikke er nogen grund til at betale mere end højst nødvendigt for noget :)

Det vigtigste er, at der er en fornuftig sammenhæng mellem kvalitet og pris.  

Altid opdateret med det nyeste tøj

KYSTHUSET får nyt tøj næsten hver dag, og vi har også altid gode tilbud, da vi sørger for at frasortere rester løbende, så vores sortiment hele tiden er opdateret.

Navnet er inspireret af vores beliggenhed tæt ved vandet med store sommerhusområder og den afslappede livsstil, der karakteriserer området, hvor der er fokus på sport og udendørsaktiviteter, selvom vi skam også har flot tøj til dine fester og dit arbejdsliv.

Vi håber, at du er tilfreds med vores udvalg, som hele tiden fornyes og forbedres, og hører gerne dine kommentarer og forslag til nye mærker eller andet, vi kan gøre bedre end i dag.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi hver uge lægger masser af forslag op til styling af det nyeste tøj fra alle vore mærker på vore egne modeller. 

 

Mange hilsner

KYSTHUSET
Ann Rosenkrantz Maack, Indehaver 

KYSTHUSET
Rosensgade 37
8300 OdderKundeservicetelefon: +45 42 40 52 07
Åbent alle hverdage mellem 9-15.00

Åbningstider i butikken:
Mandag til torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 - 18.00
Lørdag: 10:00 – 14:00