Nyheder

Velkommen til KYSTHUSET - vi er glade for, at du er her❤︎ Vi ser frem til at vise dig de fineste nyheder inden for dametøj, sko & accessoires her på siden. Du kan tjekke vores brede, men håndplukkede, udvalg af hotte items fra alle de bedste brands her hos KYSTHUSET.
1-48 of 145
Nyhed
Depeche bælte - Narrow Belt, Cognac
85
Nyhed
Depeche bælte - Jeans Belt, Brown
85 95
498,00 kr
Nyhed
Depeche taske - Bum Bag, Brandy
OS
798,00 kr
Nyhed
Depeche taske - Bumbag, Brown
OS
998,00 kr
1-48 of 145

Nyeste trends inden for tøj til kvinder

Vi får hver dag nye styles ind af døren og du kan holde øje med alle lækkerierne her. Vi gør alt hvad vi kan for at følge med i de nyeste trends og tendenser på den danske modescene. Du kan også tage et kig på KYSTHUSETs blog, hvor vi holder dig opdateret med hvilke trends du skal kigge efter i denne sæson.

Nyheder af høj kvalitet hos KYSTHUSET

Alle styles fra vores brands er nøje udvalgt med øje for det stilmæssige design og høj værdi for pengene. Vi vil jo så gerne give dig det bedste udvalg af tøj, sko og accessories og derfor er høj kvalitet altafgørende. De fleste af vores mærker er danske brands, som til enhver tid prioriterer at skabe styles i den bedste kvalitet muligt samtidig med at ramme spot på design. 

Bredt udvalg af tøj, sko & accessories hos KYSTHUSET

Er du på jagt efter nyt tøj? Så kan du finde alt hvad hjertet begærer her hos KYSTHUSET. Vi giver dig de bedste nyheder til dig, hvad enten du leder efter en feminin bluse, et par slimfit jeans eller noget helt tredje. Vi kan også tilbyde dig det nyeste i sneakers, støvler, sandaler og pumps fra de fedeste brands. Er det accessories du er ude efter? Så skal du helt sikkert se nærmere på alle de nyeste smykker, bælter og tasker som er in for tiden. 

Giv din garderobe en opdatering med KYSTHUSETs nyheder

Når du shopper nyheder på Kysthuset.com kan du uden tvivl give din egen garderobe nyt liv. Hvis du mangler inspiration til hvordan du kan sammensætte lækre outfits til både hverdag og fest, så skal du tjekke KYSTHUSETs Instagram og Facebook ud, for her deler vi hver eneste dag idéer, som du kan tyvstjæle og bruge selv. Vi styler både stilfulde sæt fra det samme brand og mixer forskellige brands for at tage looket til nye højder. Vi ønsker brændende at kunne give dig et værdifuldt kig ind i den danske mode LIGE NU. 

5 fordele, når du handler hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET får du mange fantastiske fordele. Som kunde hos os får du altid:

  1. ALTID 10% rabat på varer til fuld pris, som medlem af vores kundeklub.
  2. Nyhedsbrev spækfyldt med alt det bedste inden for mode i Danmark
  3. Gratis levering, når du køber for over 399 kr. 
  4. Hurtig levering på 1-2 hverdage til nærmeste pakkepost
  5. Nem og gratis returnering, hvis der er en style, som skal byttes