TREASURE ATELIER

TREASURE ATELIER

Kvalitet frem for kvantitet. Altid”, Treasure Atelier

Er du på udkig efter modetøj som er lavet i udsøgte og holdbare materialer af høj kvalitet? Så tag et kig på Treasure Atelier! Tøjet fra Treasure Atelier er af så høj kvalitet at det hverken falmer, mister form eller krymper efter to til tre vaske - det er holdbarhed, som vi er helt vilde med :)

8 vare(r)
8 vare(r)

Treasure Atelier ❤︎

Shop løs blandt smukke holdbare items, som aldrig går af mode og er lavet i kun de bedste materialer. Målet for brandet er, at producere så bæredygtigt som muligt og derved sikre en grønnere fremtid.

Treasure Atelier brænder for at fremme æstetisk bæredygtighed ved at have et mere ansvarligt forbrug. Derfor har brandet også meget fokus på valg af samarbejdspartnere i forhold til deres tilgang til social og miljømæssig bæredygtighed.

Hvem er Treasure Atelier?

Treasure Atelier er et spritnyt brand, som er grundlagt af Tina Lundtoft i april 2020. Tina Lundtoft har mange års erfaring fra både den danske og internationale modebranche, så hun har et skarpt øje for kundernes efterspørgsel og hvordan de mødes bedst muligt. 

Hyppige spørgsmål til Treasure Atelier:

Har KYSTHUSET Treasure Atelier på tilbud eller har I en Treasure Atelier rabatkode?

Ja, vi kører af og til Treasure Atelier tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Treasure Atelier på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Treasure Atelier tøj og har I en størrelsesguide til Treasure Atelier?

Pasformen på Treasure Atelier er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Treasure Atelier hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Treasure Atelier? Har KYSTHUSET hurtig levering på Treasure Atelier?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Treasure Atelier, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.

Trustpilot