Stine Goya kjoler

Stine Goya er et dansk mærke, som taler til alle os, der elsker smukke, farverige mønstre og feminine snit. Brandet har en designånd, der skinner klart igennem alle modeller og kollektioner på tværs af sæsoner. Det er særligt de sofistikerede og farvestrålende kjoler fra Stine Goya, der er populære og det med god grund! Hos KYSTHUSET er vi vilde med det danske brand og de unikke styles.

5 vare(r)
5 vare(r)

Dansk design når det er bedst

Stine Goya har siden 2006 skabt fantastisk lækre styles, der har indtaget den danske og internationale modeverden. Kvaliteten af tøjet og det designmæssige udtryk er i top, hvorfor mange investerer i Stine Goya – og særligt Stine Goya-kjoler – som var de kunstværker.

Hver kollektion er præget af prints og mønstre, som er moderne og farverige – lige til at komme i godt humør af! Se vores udvalg igennem, og glæd dig til at udvælge din næste kjole.

Sæt farve på din hverdag

Hos KYSTHUSET er vi vilde med Stine Goya og de unikke styles, der har deres helt egen og sublime liga, når det gælder farver og smukke prints. Vi udvælger nøje, hvilke brands og styles vi har på hylderne, netop for at vi altid kan tilbyde dig et spændende udvalg, der matcher tidens trends. Derfor er Stine Goya en naturlig del af sortimentet, da den danske designer ikke bare præger, men er med til at sætte scenen for, hvad der bliver ”in” i de kommende sæsoner.

Forkæl dig selv og find en smuk kjole fra Stine Goya.

Er du tvivl om noget, eller har du spørgsmål til vores udvalg fra Stine Goya? Så er du meget velkommen til at henvende dig på mail: kundeservice@kysthuset.com eller ringe til os på tlf.: 42 40 52 07.