STINE GOYA

Stine Goya

Det danske storbyinspirerede brand, Stine Goya, er udelukkende lavet i lækre kvalitetsmaterialer, som er den rene forkælelse at have mod huden. Stine Goya opmuntrer kvinder til at finde sit personlige udtryk gennem en feminin farvepalet, elegante former & kunstneriske prints.

11 varer

pr. side

Stine Goya ❤︎

Stine Goya giver dig nordisk attitude og sans for detaljerne. Stine Goyas designfilosofi er lige i øjet og er i en stil, som vi er helt vilde med her hos KYSTHUSET:

artistic, playful and bold”, Stine Goya

Stine Goya Kjole

Stine Goya kjoler repræsenter det allerbedste indenfor danske design. Hendes designs har gjort sig bemærket både i Danmark og udlandet for deres kærlighed til farver og prints. Kjolerne er unikke, og kan sågar ses som kunstværker. Du er med en Stine Goya kjole sikker på at gøre indtryk på alle og imponere både bekendt og fremmende med din fashionstil.

Stine Goya farver

Er du til flotte farver og smukke prints er Stine Goya lige noget for dig. Med fokus på tøj med unikke og anderledes farvekombinationer i kombination med kunstneriske prints giver tøj fra Stine Goya dig et unikt og smukt look, der vækker opmærksomhed. Mærket skiller sig ud fra mængden med sine farverige og skulpturelle styles og inspirationen tager ofte udgangspunkt i bestemte personer, der har markeret sig kreativt i deres virke, så der er en spændende historie bag mange af Stine Goyas styles.

Det kan ses, at en designer er dygtig, når de eksperimenter med farver og har succes med det. Det er netop det som Stine Goya har gjort. Et glimrende eksempel på dette er Stine Goyas brug af blandt andet flotte blå og pink nuancer i hendes nytænkende tøj.

Stine Goya strik og mønstre

Stine Goya har lavet mange smukke strikbluser, hvor hun viser sin evne til at sammensætte farver på en original og anderledes måde. Stine Goya bruger flittigt prints på sit tøj, som også er fantasifulde og ofte anderledes end meget af et, man ellers ser i modebilledet.

Stine Goya hårspænder

Uanset om du bruger Stine Goya tøj eller ej, vil et af hendes ikoniske hårspænder være et must-have. Særligt er hendes kollektion med farverige slanger et farligt godt modestatement.

Hvem er Stine Goya?

Stine Goya lancerede mærket af samme navn i København i 2006, hvor den kreative designer overraskede modeverdenen med nogle unikke kollektioner med primært fokus på farver og prints med et kunstnerisk udtryk.

Stine Goya hos KYSTHUSET

Du finde mange lækre Stine Goya styles hos KYSTHUSET. Vi viser dem ofte frem i smukke outfits på KYSTHUSETs Instagram og Facebook. Vores mål er at give dig masser af inspiration til hvordan du kan sammensætte dine styles. 

 

Hyppige spørgsmål til Stine Goya

Har I Stine Goya på tilbud eller en Stine Goya rabatkode?

Ja, vi har ofte Stine Goya på tilbud hos KYSTHUSET. Hvis vi ikke har Stine Goya på tilbud i øjeblikket kan du få 10% kundeklubrabat hver gang du shopper, når du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Dog ikke på allerede nedsatte varer.

Hvordan er pasformen på Stine Goya tøj og har I en størrelsesguide til Stine Goya?

Pasformen på Stine Goya er normal, så du vil nemt finde dig tilrette i Stine Goyas styles. Hvis du alligevel har brug for hjælp kan du se nærmere på vores størrelsesguide eller kontakte vores kærlige kundeservice.

Kan jeg få gratis fragt på Stine Goya? Har KYSTHUSET hurtig levering på Stine Goya?

Ja, du får altid gratis fragt på Stine Goya, når du køber for over 399kr. hos KYSTHUSET. Ja, vi har hurtig levering. 1-2 hverdage efter du har bestilt modtager du din pakke i nærmeste pakkeshop.