Stine Goya

Stine Goya

Stine Goya lancerede mærket af samme navn i København i 2006, hvor den kreative designer overraskede modeverdenen med nogle unikke kollektioner, hvor der primært er fokus på farver og prints med et kunstnerisk udtryk.

Er du til flotte farver og smukke prints er Stine Goya lige noget for dig. Med fokus på tøj med unikke og anderledes farvekombinationer i kombination med kunstneriske prints giver tøj fra Stine Goya dig et unikt og smukt look, der vækker opmærsomhed. Mærket skiller sig ud fra mængden med sine farverige og skulpturelle styles og inspirationen tager ofte udgangspunkt i bestemte personer, der har markeret sig kreativt i deres virke, så der er en spændende historie bag mange af Stine Goyas styles.

29 vare(r)
Tilbud
-40%
Stine Goya strikbluse - Anders Cable Knitwear, Brown
S M L

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 1.080,00 kr

Tilbud
-40%
Stine Goya strikbluse - Anders Cable Knitwear, Blue
XS M L

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 1.080,00 kr

Tilbud
-50%
Stine Goya bukser - Brenda Solid Cady Pant, Teal
XS S M

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 899,00 kr

Tilbud
-50%
Stine Goya kjole - Vini Solid Cady, Teal
M

Normalpris: 2.199,95 kr

Special Price 1.099,00 kr

Tilbud
-40%
Stine Goya bluse - Ren Woven Viscose, Grid Bronze
XXS

Normalpris: 1.599,95 kr

Special Price 959,00 kr

Tilbud
-40%
Stine Goya kjole - Clarabelle Light Jersey, Stars
S M

Normalpris: 1.599,95 kr

Special Price 960,00 kr

29 vare(r)

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET finder du altid sæsonens hotteste trends og et bredt sortiment af tidløse klassikere. Blandt andet forhandler vi et væld af smukke festkjoler, feminine bluser og skjorter samt enkelt og moderne basistøj, som henvender sig til mange forskellige typer kunder. I sortimentet fører vi flere populære mærker til fornuftige priser, såsom det danske brand Second Female og Five Units, der er kendt for deres trendy bukser med perfekt pasform. 

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399,- til alle vores kunder samt professionel levering med GLS til 39,-. Hos KYSTHUSET kan du derfor altid handle trygt og sikkert. Du får tilmed gratis ombytning og 14 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Leder du efter et par lækre Mos Mosh jeans eller en skøn Mos Mosh jakke som gave til en du holder af, så tilbyder vi naturligvis også indbydende, gratis gaveindpakning.  

Er du medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du 10% rabat på alle køb af varer af normalpris og løbende tilsendt nyhedsbreve med de seneste modenyheder, inspiration til styling samt mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.  

Har du spørgsmål til vores tøjsko og accessories eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik i Odder.