Stine Goya

Stine Goya

Stine Goya lancerede mærket af samme navn i København i 2006, hvor den kreative designer overraskede modeverdenen med nogle unikke kollektioner med primært fokus på farver og prints med et kunstnerisk udtryk.

29 vare(r)
Tilbud
SPAR 30%
Stine Goya kjole - Mavelin Structure Stretch, Azalia Night
XS XL

Normalpris: 1.799,95 kr

Special Price 1.260,00 kr

29 vare(r)

Stine Goya tøj leger med farver

Er du til flotte farver og smukke prints er Stine Goya lige noget for dig. Med fokus på tøj med unikke og anderledes farvekombinationer i kombination med kunstneriske prints giver tøj fra Stine Goya dig et unikt og smukt look, der vækker opmærksomhed. Mærket skiller sig ud fra mængden med sine farverige og skulpturelle styles og inspirationen tager ofte udgangspunkt i bestemte personer, der har markeret sig kreativt i deres virke, så der er en spændende historie bag mange af Stine Goyas styles.

Det kan ses, at en designer er dygtig, når de eksperimenter med farver og har succes med det. Det er netop det som Stine Goya har gjort. Et glimrende eksempel på dette er Stine Goyas brug af blandt andet flotte blå og pink nuancer i hendes nytænkende tøj.

Stine Goya kjoler

Stine Goya kjoler repræsenter det allerbedste indenfor danske design. Hendes designs har gjort sig bemærket både i Danmark og udlandet for deres kærlighed til farver og prints. Kjolerne er unikke, og kan sågar ses som kunstværker. Du er med en Stine Goya kjole sikker på at gøre indtryk på alle og imponere både bekendt og fremmende med din fashionstil.

Stine Goya strik og mønstre

Stine Goya har lavet mange smukke strikbluser, hvor hun viser sin evne til at sammensætte farver på en original og anderledes måde. Stine Goya bruger flittigt prints på sit tøj, som også er fantasifulde og ofte anderledes end meget af et, man ellers ser i modebilledet.

Stine Goya hårspænder

Uanset om du bruger Stine Goya tøj eller ej, vil et af hendes ikoniske hårspænder være et must-have. Særligt er hendes kollektion med farverige slanger et farligt godt modestatement.

Rabat og hjælp

Du behøver ikke at lede efter en rabatkode, hvis dit ønskede Stine Goya produkt ikke er på udsalg, for Kysthuset har altid et tilbud om 10% rabat for alle i kundeklubben. Hvis det lyder som noget for dig så klik her.

Hvis du har brug for hjælp til noget som helst angående dit køb hos Kysthuset, så tag kontakt til hos her.