SOFIE SCHNOOR

SOFIE SCHNOOR

Sofie Schnoor har skabt et designunivers i en kombination af klassisk elegance med et råt og alligevel feminint twist. Stilen er værdsat af travle, fashionable kvinder over hele verden.

Varer 1-36 af 47

Side
pr. side

Hvem er Sofie Schnoor?

Brandet Sofie Schnoor blev etableret af kvinden bag navnet i 2001. Sofie Schnoor startede sin virksomhed allerede som 26 årig og på kort tid er hun slået igennem og har vist sit værd på den danske modescene. Oprindeligt startede succesen med at lave eksklusive sko og støvler af meget høj kvalitet med fokus på komfort og lækre designs. Sidenhen har Sofie Schnoor udvidet til også at sælge tøj og accessories.

Kreative Sofie Schnoor styles

Sofie Schnoor finder sin inspiration til kollektionerne ved at rejse rundt i verden og besøge markeder og vintagebutikker. Den succesfulde designer har et evigt ønske om at skabe unikke og smukke items. Den glødende passion og store engagement kan afgørende ses i hendes populære kollektioner.

Bredt udvalg af Sofie Schnoor hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET finder du et bredt sortiment af lækkert tøj til gode priser. Forelsk dig nemt i de smukke kjoler & skjorter, som har fantastiske detaljer og et feminint look. Bland den feminine stil med et råt twist, som du kan få ved at bære en Sofie Schnoor sweatshirt eller t-shirt. Du også hoppe i et par komfortable leggings, som du både kan bruge til sport og til hverdag under en kjole. De har en dejlig høj talje og masser af stræk. Sofie Schnoors kollektioner er nyskabende og giver et frisk pust til din garderobe. Der bliver ofte eksperimenteret med forskellige farver, print, former og teksturer. De imponerende styles er aldrig kedelige, det kan du godt være sikker på.

Få altid 10% rabat gennem KYSTHUSETs Kundeklub

Vi vil anbefale dig, at melde dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Her sparer du nemlig altid 10% på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen. Det er en smart måde at få rabat på alle de lækre nyheder. I samme omgang modtager du også vores inspirerende nyhedsbrev, hvor vi viser dig nyheder og tilbud. Vi holder dig også up-to-date med konkurrencer på Instagram og Facebook. Hvem ved, måske kan du vinde tøj fra Sofie Schnoor? På vores Instagramprofil og Facebookside viser vi altid udvalgte nye styles frem. Her kan du blive inspireret til hvordan du kan style dine Sofie Schnoor items.
 

Spørg os om Sofie Schnoor

Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til farven eller hvilken størrelse du skal bruge på et Sofie Schnoor item. Her hos KYSTHUSET sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi bliver rigtig glad, hvis du vil fortælle om din oplevelse hos KYSTHUSET på Trustpilot. Så hjælper du nemlig andre med at få en god shoppingoplevelse.