Sissel Edelbo

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo har eksisteret siden 2004, hvor Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen startede med at udvælge gamle vintage sarier i Indien og re-designe dem til kimonoer, kjoler, bluser i skandinavisk stil. Sissel Edelbo har fokus på bæredygtighed og up-cycling i alle deres kollektioner og de fokuserer på at skabe enkle og feminine styles, som forener det nordiske snit med de farverige, tradionsrige sarier.

Sissel Edelbo skaber trendy og klassiske kimonoer, kjoler, bluser, nederdele og meget andet til overkommelige priser. Hver style er unik, der findes kun et styk af hver. Er du til bæredygtig mode, som har historie, så se nærmere på de flotte og unikke Sissel Edelbo styles her på siden.

Hos KYSTHUSET har vi altid et bredt udvalg af Sissel Edelbo kimonoer, kjoler og nederdele, der er designet til den trendy miljøbevidste kvinde, som tør at klæde sig anderledes.

Vi anbefaler at kombinere de flotte styles fra Sissel Edelbo med enkle snit og farver, som kan findes i vores store sortiment af t-shirts, bluser og jeans, for at understrege de flotte farver og print på genbrugssarierne.

Med de unikke styles fra Sissel Edelbo er du sikker på at blive bemærket for din originale stil og undgå at komme i tøj, som andre har. Mangler du festtøj, så kan en kimono fra Sissel Edelbo være flot over en enkel kjole eller et ensfarvet sæt og sætte prikken over i’et.  

11 vare(r)
11 vare(r)

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET finder du altid det sidste nye indenfor tøj, sko og accessories. Vi har tøj til kvinder i alle aldre fra str. 34-44 og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og pasform, uanset om du handler i butikken eller på webshoppen.

Søger du et bestemt mærke? Så kan du sikkert finde det hos KYSTHUSET. Vi fører Danmarks mest populære brands som fx. Mos Mosh - hvor vi har et stort udvalg af jeans og bukser - samt Neo Noir, som er lynhurtige til at opfange de seneste trends og var skaberne af den smarte buksedragt, som er åben bagpå.

Køb dine yndlingsstyles i butikken eller shop online - vi har fri fragt ved køb over 399,- til alle vores kunder. Passer størrelsen ikke så kan du uden problemer få varen ombyttet til en anden størrelse, det er nemlig helt gratis, læs mere her.

Er du medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du 10% rabat på alle køb af varer af normalpris og løbende tilsendt nyhedsbreve med de seneste modetrends, inspiration til dit næste tøjkøb samt mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.

Har du spørgsmål til vores mange tøjmærker eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik i Odder.