Second Female bluser

Second Female har et bredt udvalg af fine bluser, hvor der er lagt vægt på et tidløst design, kvalitet og lette farver. Second Female er kendt for deres enkle og feminine hverdagstøj, der er præget af skandinavisk enkelthed samt flotte prints. Hos KYSTHUSET finder du både trendy og klassiske styles til overkommelige priser.

12 vare(r)
12 vare(r)

Skønne bluser fra Second Female

Fra Second Female finder du et imponerende sortiment af bluser, toppe og skjorter, der taler til dig, som sætter pris på en alsidig hverdagsgarderobe. Mangler du en bluse eller to, så bør du absolut se nærmere på det danske mærkes kollektioner, som både tæller lette striktrøjer, feminine skjorter med flæser og pufærmer samt mere enkle bluser og T-shirts.

Mærket er dansk og har siden 2000 været synonym med høj kvalitet, der dels hviler på den danske og nordiske designtradition, og som dels lader sig inspirere af franske, romantiske designs – hvilket kommer til udtryk på fineste vis i alle kollektioner.

Du finder vores udvalg af bluser fra Second Female her på siden, så tag et kig og lad dig inspirere.

Lad dig forføre af Second Female

Second Female er kendt for deres enkle og feminine udtryk. Derfor er det tøj, som du let kan mixe og matche med det, du allerede har i skabet. På den måde er Second Female et mærke, der bygger bro mellem essentielle basics og de mere unikke designs, som kan skabe en personlig stil.

Har du spørgsmål? Send os en mail på kundeservice@kysthuset.com eller ring til os på telefon 4240 5207 på alle hverdage mellem kl. 8-15. Du kan også følge os på Instagram og Facebook. Her får du hver uge masser af forslag til, hvordan du kan style dit outfit med de seneste nyheder fra KYSTHUSET.