SECOND FEMALE

SECOND FEMALE

Er du til enkle snit og det skandinaviske look, bør du absolut se nærmere på vores mange forskellige styles fra Second Female. Du vil med garanti kunne finde sofistikerede og elegante styles, der falder i din smag.

17 varer

pr. side

Second Female ❤︎

Det danske brand Second Female har fokus på kvalitet, tidløst design, lette farver samt sæsonens musthave items i alle deres kollektioner. Brandets enkle og feminine hverdagstøj, som især karakteriseres af deres utroligt flotte prints på både kjoler og bluser, er blandt de smukkeste styles på markedet.

Second Female til fest og hverdag

Med de stilrene styles fra Second Female kan du skabe en garderobe, der både er brugbar til hverdag og til fest. Uanset om du gerne vil udtrykke et klassisk og sofistikeret look i dagligdagen eller iklæde dig et mere feminint og forførende look til aftenens begivenheder kan du helt sikkert finde dette tøj i vores sortiment.

Second Female strikbluser 

Second Female er særligt kendt for det fineste strik i skønne farver og kvaliteter samt trendy og klassiske skjortebluser, bukser, nederdele og meget andet til overkommelige priser. Hvis du leder efter striktrøjer er en Second Female cardigan et sikkert valg, og KYSTHUSET har altid et bredt udvalg af strik fra dette fine mærke.

Second Female farver

Da alle styles fra Second Female er samlet i farve- og stilmæssigt meget gennemførte kollektioner kan du nemt mixe og matche ethvert item på kryds og tværs og stadig se tjekket ud. Det betyder uendelige kombinationsmuligheder og at du kan undgå de værste tøjkriser ved at vælge imellem alt det fine tøj fra Second Female.

Hvem er Second Female?

Second Female blev lanceret i år 2000 i København, og med deres skandinaviske og stilrene designs har de lige siden været et favoritmærke for rigtigt mange kvinder i både ind- og udland. Derfor kan vi roligt kalde Second Female for et dansk brand i verdensklasse.

Second Female hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET har vi et bredt udvalg af Second Female kjoler, skjorter og bluser, der er designet til den moderne og stilbevidste kvinde. Vi forhandler naturligvis også andre populære items fra tøjmærket som deres farverige, elegante bluser og feminine bukser med klassiske snit. Vi har altid de seneste styles og masser af Second Female nyheder.

Hyppige spørgsmål til Second Female

Har I Second Female på tilbud eller en Second Female rabatkode?

Ja, vi har ofte Second Female på tilbud hos KYSTHUSET. Hvis vi ikke har Second Female på tilbud i øjeblikket, kan du altid opnå 10% kundeklubrabat, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Ved betaling af dine styles får du automatisk tilføjet en 10% rabatkode til dine ikke i forvejen nedsatte varer. Det bedste af det hele er, at du får 10% rabat hver gang du handler. 

Hvordan er pasformen på Second Female tøj og har I en størrelsesguide til Second Female?

Pasformen på Second Female er normal. Skulle du alligevel have brug for hjælp til at finde den rette størrelse, kan du gøre brug af vores størrelsesguide eller kontakte vores kundeservice

Kan jeg få gratis fragt på Second Female? Har KYSTHUSET hurtig levering på Second Female?

Ja, du får altid gratis fragt på Second Female, når du køber for mindst 399kr. Vi tilbyder hurtig levering på Second Female, hvilket betyder at dine styles bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage til nærmeste pakkeshop.