RUE DE TOKYO

RUE DE TOKYO

Rue de Tokyo er et brand til dig, som sætter pris på minimalistisk & bæredygtigt tøj, som du kan bruge sæson efter sæson uden at det går af mode. Less is more - We like!

6 varer

pr. side

Rue de Tokyo - Less is more ❤︎

Det danske brand er kendt for at have en enkel stil med styles i økologiske materialer. De lækre styles er designet med unikke detaljer og er skabt i den højeste kvalitet.

Bæredygtighed står altså højt på listen, når Rue de Tokyo sætter dagsordenen. Især vigtigheden af økologiske materialer er afgørende for designeren bag. Vigtige keywords for Rue de Tokyo er tidløse & elegante designs med et minimalistisk look.

Hvem er Rue de Tokyo?

I 2016 startede David Andersson Sahlin brandet Rue de Tokyo i København. Han udtrykker selv missionen for sit brand på følgende måde: 

“I want the clothes to make you feel good whether you are on a holiday or at work”
– David Andersson Sahlin

David Andersson Sahlins æstetiske inspiration kommer fra to forskellige verdener. Han er inspireret af Japan og den japanske tradition med fokus på detaljer og perfektion. Derudover er han inspireret af den franske tradition, som sætter respekt og ære i det gode håndværk og kunsten i sig selv.

Hyppige spørgsmål til Rue de Tokyo:

Har KYSTHUSET Rue de Tokyo på tilbud eller har I en Rue de Tokyo rabatkode?

Ja, vi kører af og til Rue de Tokyo tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Rue de Tokyo på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Rue de Tokyo tøj og har I en størrelsesguide til Rue de Tokyo?

Pasformen på Rue de Tokyo er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Rue de Tokyo? Har KYSTHUSET hurtig levering på Rue de Tokyo?

Ja, du kan altid få gratis fragt, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.