ROSEMUNDE

ROSEMUNDE

Hos Rosemunde er der romantik, selvforkælelse og luksuriøse detaljer i fokus. Hvem Elsker ikke feminine, elegante blonder, perler og mønstre? Det gør vi i hvert fald! KYSTHUSET sælger modetøj til kvinder og her passer Rosemundes store udvalg af silketoppe, underkjoler, bluser og cardigans perfekt ind.

28 varer

pr. side

Hvem er Rosemunde?

Rosemunde blev grundlagt i 2004, og det var dengang den ikoniske silketop så dagens lys for første gang. De vigtigste egenskaber i Rosemundes designs er funktionalitet og kvalitet. Brandet brænder hver dag for at give en følelse af luksus. Hver eneste dag. For Rosemunde er det vigtigt, at alle items er tidsløse og klassiske. Kollektionerne kombineres også med chikke styles, som for eksempel silkekjoler, der udstråler den ultimative luksus. Rosemunde sværger også til sofistikerede skjorter og feminine bluser.  

Rosemundes DNA

“A luxury feeling -every day”, Rosemunde.

Til Rosemundes silke essentials bliver der kun anvendt det fineste silke. Det er lavet af 70% silke og 30% bomuld. Lige netop den sammensætning af materialer gør at huden kan ånde. En anden fordel er, at silken selv kan regulere din kropstemperatur, hvilket er enormt smart. Det betyder, at når du har det varmt, holder silken dig kølig. Og omvendt. Deres silketoppe strikkes i tuber uden sidesømme, hvilket giver dig en perfekt pasform uanset kropsform og den mest komfortable følelse.

Den ikoniske silketop

Vi ved alle, at en silketop er et absolut must-have til din basisgarderobe. Som kunde, er du så heldig, at toppen hver sæson bliver designet i nye farver og spændende nuancer. Det velkendte design udstråler et uimodståelig klasse og vintage. Kvaliteten af produkterne er i top. Derfor kan du altid regne med at silketoppen holder sæson efter sæson. 

Økologisk bomuld og genanvendte materialer

Rosemunde laver holdbare styles og det er noget vi er vilde med. Bæredygtighed giver kun plusser i bogen. En del af den bæredygtige strategi går ud på at anvende mere økologisk bomuld og genanvendte materialer i produktionen. Men bare rolig, brandet forsikrer dig om, at alle styles har samme komfort, som du kender fra resten af Rosemundes sortiment. KYSTHUSET går ind for at støtte brands, som arbejder på at skåne miljøet mest muligt. Derfor siger vi JA TAK til Rosemunde items. Rosemunde opfordrer til, at du passer godt på dit tøj, og at du giver det videre, når du er færdig med at bruge det. 


Hvilken størrelse skal jeg bruge?

Vælg størrelse. Åh ååh…. vi kender alle tvivlen, som kommer snigende, når vi shopper online. Det er udbredt viden, at størrelsen varierer fra mærke til mærke. Det gør bestemt ikke valget af størrelse nemt, men der er hjælp at hente! Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette str. Derfor kan du på vores webshop finde en vejledende størrelsesguide. Ved du stadig ikke ved om du skal bruge ekstra-small, small, medium, large eller ekstra-large? Så giv vores fantastiske kundeservice et kald på telefon nummer 42 40 52 07. Hvis du er mere til at skrive, så kan du sende en mail afsted til [email protected]. Vi er altid klar til at guide dig til, om det er XS, S, M,L eller XL, som passer dig.


Fortæl Trustpilot om din oplevelse

Vi bliver så glade, hver gang nogen af jer skønne kunder tager sig tid til, at give KYSTHUSET en anmeldelse på Trustpilot. Hver gang du giver en anmeldelse, er du med til at hjælpe en anden kunde med at beslutte sig for, hvor hun eller han skal shoppe. Er du i tvivl, om du skal handle på www.kysthuset.com? Så kan du også selv hoppe ind på Trustpilot og tjekke alle vores anmeldelser ud. 


Stjæl stilen

Er du også vild med, at finde inspiration til din egen tøjstil på Instagram? Så skal du ikke snyde dig selv for at følge KYSTHUSET’s Instagramprofil. Vi elsker at sammensætte behagelige underdele, smukke overdele og lækre sko, så vi til sidst står med et fedt look. Vi går efter at skille os ud, så hop endelig med på trenden. Vi viser altid vores nye styles fra vores fysiske butik og webshop. Følg linket på Instagram videre til vores webshop. Så kan du nemt og overskueligt finde mere info om de items, som passer til din udstråling. 


Spar procenter, når du shopper

Som en del af KYSTHUSET’s kundeklub sparer du 10 % rabat. De procenter får du altså i rabat hver gang du køber online. Det gælder dog ikke på allerede nedsatte varer. Er du på udkig efter andre rabatter? Så kan du browse rundt mellem alle vores tilbudsvarer, hvor du vil finde massere af lækre tilbud.


Vores herlige nyhedsbrev

Når du er medlem af vores kundeklub, modtager du de smukke udvalgte nyheder og spændende content i din indbakke. Du får du nem og hurtig adgang til de allerbedste tilbud og rabatter, vi lover at holde dig opdateret. Når du er medlem af vores klub, fortæller vi dig, når der er aktiviteter du bare ikke MÅ gå glip af. Det kunne for eksempel være en uimodståelig konkurrence på noget af det aller nyeste modetøj eller en original klassiker. 


Ræk ud til os

Vi ønsker et tæt forhold til vores kunder. Derfor sætter vi også en stor ære i at give dig kundeservice af den højeste kvalitet. Du kan ringe på tlf. +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem kl. 08.00-15.00. Eller du kan skrive på mail [email protected], lige når det passer dig. Vi er altid klar på at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, når du shopper tøj, sko og accessorieswww.kysthuset.com. Vi vil også hellere end gerne vise vores fysiske butik nær Aarhus frem. Den ligger på Rosengade 37, 8300 Odder.