RAINKISS

RAINKISS

Rainkiss er et brand, der prioriterer bæredygtighed højt, og derfor består deres regnponchoer af 100% genanvendt polyester. Alle regnponchoer er vandtætte og fås i et væld af spændende farver og mønstre. Med en regnfrakke fra Rainkiss er du sikker på, at du ikke forsvinder i mængden – og mindst lige så vigtigt, så er du godt forberedt på en regnbyge.

Filtrer

1 vare

pr. side

En regnponcho der nemt kan medbringes

I Danmark regner det året rundt, og derfor er en regnponcho et must-have i garderoben. Med Rainkiss’ funktionelle design kan du nemt medbringe din regnponcho, da den kan foldes sammen i den indbyggede opbevaringspose, og så er den lige til at have med i tasken. Man ved jo aldrig, hvornår der lige pludselig opstår regn i løbet af dagen.

Se stilfuld ud – selv i regnvejr

Regntøj behøver ikke være kedeligt at se på. Hos Kysthuset kan du finde regnponchoer i forskellige farver og mønstre. Her har de hver især deres eget unikke udtryk. Skal du ud på cyklen i regnvejret, så kan du nemt justere hætten og knaplukningerne i siderne, så det bliver nemmere at cykle med regntøjet på.

Er du tvivl om noget, eller har du nogle spørgsmål til vores regnponchoer fra Rainkiss? Så kan du henvende dig på mail: [email protected] eller ringe til os på tlf.: 42 40 52 07.