RAILS

RAILS

Rails livsstilen stammer fra det sydlige californien og er kombineret med europæisk æstetik. Rails giver dig mulighed for at drømme dig langt væk til californiske strande med palmer & sol.

2 vare(r)
Tilbud
70%
Rails bluse - Savannah Blouse, Ivory Petal Sky
L XL

Normalpris: 1.149,95 kr

Special Price 344,00 kr

Tilbud
70%
Rails bluse - Reeves Blouse, Pumice
M

Normalpris: 1.149,95 kr

Special Price 344,00 kr

2 vare(r)

Rails ❤︎

Rails er for den stilfulde kvinde, som ønsker at have et casual, råt og afslappet look. Hos Rails er pasform og kvalitet i fokus og det er noget de fleste er vilde med. Rails er grundlagt i Californien af Jeff Abrams i 2008 og har fået kæmpe success først i USA og sidenhen rundt omkring i verden. 

Rails laver skjorter i bløde luksusmaterialer

Rails er kendt for sine klassiske skjorter i bomuld med knapper. Sidenhen har Rails designet sit eget stof, som er specialdesignet i et rayon-blandet materiale, som er både blødt og luksuriøst. Fantastisk nok, så minder følelsen af stoffet om kashmir.  Det var første gang dette materiale ramte modeverdenen og det tog verden med storm. 

Rails hos KYSTHUSET

Stjæl Rails-stilen på vores Instagramkonto og Facebookside, hvor du hver uge vil se smarte outfits, som vi har sammensat til inspiration for dig. Style for eksempel din Rails skjorte med dine favorit jeans, så får du et look, som aldrig går af mode. Rails passer både til hverdag og en tur på café. 

 

Hyppige spørgsmål til Rails

Har I Rails på tilbud eller en Rails rabatkode?

Ja, vi har ind imellem tilbud på Rails. Hvis KYSTHUSET ikke har tilbud lige nu, så kan du altid få 10% kundeklubrabat, når du er medlem af vores kundeklub. Og det gælder altså hver gang du shopper hos KYSTHUSET. Dog ikke på allerede nedsatte varer. 

Hvordan er pasformen på Rails tøj og har I en størrelsesguide til Rails?

Pasformen på Rails tøjet er normal, så du kan nemt finde den rette størrelse. Hvis du har brug for hjælp kan du se nærmere på vores vejledende størrelsesguide. Hvis du har brug for yderligere hjælp, så kontakt vores kundeservice.

Kan jeg få gratis fragt på Rails? Har KYSTHUSET hurtig levering på Rails?

Ja, du får altid gratis fragt på Rails, når du køber for over 399kr. hos KYSTHUSET. Du får hurtig levering på 1-2 hverdage til nærmeste pakkepost.