RABENS SALONER

RABENS SALONER

Rabens Saloners forførende univers

Rabens Saloner er på rekordtid blevet et af vores favoritmærker takket være sin unikke æstetik og sit fantasifulde blik på moden. Mærket er skabt af danske Birgitte Raben Olrik, der finder stor inspiration på sine rejser i Asien. Derfor byder Rabens kollektioner på enestående styles med et strejf af fjerne himmelstrøg, og det er et forfriskende indspark på den nordiske modescene, hvor pæne, rene linjer nemt kan gå hen og blive ensformigt. Rabens Saloner er dedikeret til designprocessen. Det betyder helt konkret, at alle styles er gennemtænkt ned til mindste detalje: Valget af tekstiler, farver og snit - intet er tilfældigt udført eller gjort i hast, og det resulterer gang på gang i styles med en fantastisk finish og et eksklusivt udtryk.

Tøj til kvinder med personlighed

Grundprincippet for Rabens Saloner er at designe fra hjertet. Derfor har tøjet masser af sjæl og personlighed, og netop personlighed er et nøgleord for brandet. Det udspringer nemlig af kærlighed til kvinder, der klæder sig unikt, og som skaber deres egen identitet. Derfor arbejder Rabens Saloner også meget kreativt med materialerne, så du kan skille dig ud: hvis ikke på grund af designet, så på grund af de luksuriøse stoffer, der ofte er håndlavede og håndfarvet af små kunsthåndværkere i Asien. Sortimentet fra Rabens Saloner spænder bredt fra kjoler, bukser og bluser til strikbluser og bælter.

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os i butikken i Odder eller via mail eller telefon på henholdsvis kundeservice@kysthuset.com og +45 42 40 52 07 på hverdage mellem 09:00-15:00.

28 vare(r)
Tilbud
-50%
Rabens Saloner kjole - Maribelle Crinkle Low V-Dress, Granite
XS S M

Normalpris: 1.649,95 kr

Special Price 825,00 kr

Tilbud
-50%
Rabens Saloner kjole - Maribelle Crinkle Low V-Dress, Faded Black
XS S M

Normalpris: 1.649,95 kr

Special Price 825,00 kr

28 vare(r)