RABENS SALONER

RABENS SALONER

Rabens Saloner er på rekordtid blevet et af vores mest populære brands takket være deres unikke, æstetiske og fantasifulde take på moden. Grundsten for Rabens Saloner er at designe fra hjertet, og derfor har alle deres styles masser af sjæl og personlighed. 

1-48 of 56
30%
Rabens Saloner mundbind - Alma Tie Dye Face Mask, Rosewood
OS

Normalpris: 149,95 kr

Special Price 104,97 kr

30%
Rabens Saloner mundbind - Alma Tie Dye Face Mask, Green Black
OS

Normalpris: 149,95 kr

Special Price 104,97 kr

1-48 of 56

Rabens Saloners forførende univers  

Rabens Saloner er på rekordtid blevet et af vores favoritmærker takket være sin unikke æstetik og sin fantasifulde vinkel på moden. Mærket er skabt af danske Birgitte Raben Olrik, der finder stor inspiration på sine rejser i Asien. Derfor byder Rabens kollektioner på enestående styles med et strejf af fjerne himmelstrøg, og det er et forfriskende indspark på den nordiske modescene, hvor pæne, rene linjer nemt kan gå hen og blive ret ensformigt. Rabens Saloner er dedikeret til designprocessen. Det betyder helt konkret, at alle styles er gennemtænkt ned til mindste detalje: Valget af tekstiler, farver og snit - intet er tilfældigt udført eller gjort i hast, og det resulterer gang på gang i styles med en fantastisk finish og et eksklusivt udtryk. 

Rabens Saloner kjoler har masser af personlighed 

Det er tydeligt at Rabens Saloner kjoler er inspireret af asiatisk æstetik fusioneret med den danske designtradition. Derfor har mange af kjolerne de kendte rene linjer, som er et kendetegn for skandinavisk mode. Du får stadig det elegante snit med fantastiske silhuetter i et asiatisk touch. En Rabens Saloner kjole er derfor både enkle og komplekse på samme tid. Med en af kjolerne i din garderobe har du en god mulighed for at udtrykke mere personlighed. Det betyder at kjolerne er til kvinder som har masser af karakter. 

Rabens Saloner tøj er til kvinder med personlighed  

Grundprincippet for Rabens Saloner er at designe fra hjertet. Derfor har tøjet masser af sjæl og personlighed, og netop personlighed er et nøgleord for brandet. Det udspringer nemlig af kærlighed til kvinder, der klæder sig unikt, og som skaber deres egen identitet. Derfor arbejder Rabens Saloner også meget kreativt med materialerne, så du kan skille dig ud: hvis ikke på grund af designet, så på grund af de luksuriøse stoffer, der ofte er håndlavede og håndfarvet af kunsthåndværkere på Bali. Sortimentet fra Rabens Saloner spænder bredt fra kjoler, bukser og bluser til strikbluser og bælter. 

Rabens Saloner udsalg eller få 10% rabat gennem vores kundeklub 

Hos Kysthuset kan du altid spare penge på Rabens Saloner. Enten har vi Rabens Saloner tilbud på frasorterede varer fra tidligere kollektioner, og desuden kan du altid få 10% på rabat på alle ikke nedsatte varer. Få at få de 10% rabat skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan læse mere og tilmelde dig kundeklubben her. 

Har du brug for hjælp?  

Så kontakt os gerne i butikken i Odder eller via mail eller telefon på henholdsvis kundeservice@kysthuset.com og +45 42 40 52 07 på hverdage mellem 09:00-15:00.