RABENS SALONER

RABENS SALONER

Rabens Saloner er på rekordtid blevet et af vores mest populære brands takket være deres unikke, æstetiske og fantasifulde take på moden. Grundsten for Rabens Saloner er at designe fra hjertet, og derfor har alle deres styles masser af sjæl og personlighed. 

23 varer

pr. side

Rabens Saloners forførende univers ❤︎

Rabens Saloner er på rekordtid blevet et af vores favoritmærker takket være sin unikke æstetik og sin fantasifulde vinkel på moden. Mærket er skabt af danske Birgitte Raben Olrik, der finder stor inspiration på sine rejser i Asien. Derfor byder Rabens kollektioner på enestående styles med et strejf af fjerne himmelstrøg, og det er et forfriskende indspark på den nordiske modescene, hvor pæne, rene linjer nemt kan gå hen og blive ret ensformigt. Rabens Saloner er dedikeret til designprocessen. Det betyder helt konkret, at alle styles er gennemtænkt ned til mindste detalje: Valget af tekstiler, farver og snit - intet er tilfældigt udført eller gjort i hast, og det resulterer gang på gang i styles med en fantastisk finish og et eksklusivt udtryk. 

Rabens Saloner kjoler har masser af personlighed 

Det er tydeligt at Rabens Saloner kjoler er inspireret af asiatisk æstetik fusioneret med den danske designtradition. Derfor har mange af kjolerne de kendte rene linjer, som er et kendetegn for skandinavisk mode. Du får stadig det elegante snit med fantastiske silhuetter i et asiatisk touch. En Rabens Saloner kjole er derfor både enkel og kompleks på samme tid. Med en af kjolerne i din garderobe har du en god mulighed for at udtrykke mere personlighed. Det betyder at kjolerne er til kvinder som har masser af karakter. 

Rabens Saloner tøj er til kvinder med personlighed  

Grundprincippet for Rabens Saloner er at designe fra hjertet. Derfor har tøjet masser af sjæl og personlighed, og netop personlighed er et nøgleord for brandet. Det udspringer nemlig af kærlighed til kvinder, der klæder sig unikt, og som skaber deres egen identitet. Derfor arbejder Rabens Saloner også meget kreativt med materialerne, så du kan skille dig ud: hvis ikke på grund af designet, så på grund af de luksuriøse stoffer, der ofte er håndlavede og håndfarvet af kunsthåndværkere på Bali. Sortimentet fra Rabens Saloner spænder bredt fra kjoler, bukser og bluser til strikbluser og bælter. 

Hyppige spørgsmål til Rabens Saloner:

Har KYSTHUSET Rabens Saloner på tilbud eller har I en Rabens Saloner rabatkode?

Ja, vi kører af og til Rabens Saloner tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Rabens Saloner på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Rabens Saloner tøj og har I en størrelsesguide til Rabens Saloner?

Pasformen på Rabens Saloner er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Rabens Saloner hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Rabens Saloner? Har KYSTHUSET hurtig levering på Rabens Saloner?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Rabens Saloner, når du køber for mere end 399 kr. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.