PROJECT AJ117

PROJECT AJ117

Project AJ117 er skabt til selvsikre kvinder, som ønsker at skille sig ud med anderledes styles, som får dig til at se sofistikeret ud med et strejf af et casual look. Leder du efter modetøj i form af lækre bluser, strik eller cardigans? Så er du kommet til det rette sted!

9 varer

pr. side

Hvem er Project AJ117? 

Project AJ117 er et samarbejde mellem den populære designer Charlotte Vadum og CPH Fashion Pool. Charlotte Vadum har været i gamet længe og hun er bestemt en dansk designer, hvor du er sikret høj kvalitet. Teamet har skabt en uundværlig hverdagsgarderobe, som emmer af luksus. Alt tøjet er skabt med høj kvalitet i modens hjemland, Italien. Modetøjet til kvinder fra Project AJ117 er med andre ord resultatet af fantastisk håndværk og bløde luksuriøse tekstiler.

Project AJ117 - “a-need-to-have” luksus kollektion

Brandets DNA blander simple skandinaviske designtraditioner med europæisk håndværk og detaljer. Det har resulteret i tidløse styles og et afslappet cool hverdagslook. Alt sammen imens du bliver beriget med en eksklusiv følelse af luksus. We like!

Project AJ117 brænder for at skabe anderledes og fede detaljer. Ofte kan du blive positivt overrasket over noget helt uventet. Et hit, som brandet har brugt flere gange er, at have en slags stof på ærmerne og en anden slags stof for- og bagpå. Her er Moe blusen med jersey ærmer et godt eksempel, og den gør comeback hver sæson i nye opdaterede farver. 

Vi er vilde med brands, som udfordrer normalen og skiller sig ud. Hvis du er med os, så skal du helt sikkert forkæle dig selv med lækre items fra Project AJ117. 

Project AJ117's bæredygtige styles

Alle styles er lavet af naturstoffer, som for eksempel soft viskose, let bomuld, silke og merinould. Alt sammen i en modig og rå kombination, som kun kan friste enhver fashionista.

Alle produkter er håndfarvede styles, som er farvet ved brug af teknikken “cold dye”. Det giver et unikt og specielt udtryk i hvert stykke tøj. Faktisk, så er en del af charmen, at der kan være små variationer i farverne. Så det stykke tøj, som du køber, er altså unikt! Og hvem vil ikke gerne have en unik stil? Hos Kysthuset vil vi i hvert fald gerne. 

Farvepaletten hos Project AJ117

Brandet vil gerne designe tidløst tøj til hverdagen. Derfor er farverne nøje udvalgt i neutrale farver i henholdsvis nude, army, khaki, kridt, grå og sort. Uanset hvad du søger, så vil en af de smukke styles passe ind i din garderobe. Disse items er nemlig ikke designs, som bare sådan lige går af mode. Derfor anbefaler vi: Go nuts!

Du finder både smarte kjoler, som passer over et par behagelige leggings. Bløde og rare strikbluser, som du kan matche med dine stramme yndlings jeans.

Vi kan hjælpe med størrelsesvalg

Har du brug for et par gode råd, når du skal vælge hvilken størrelse du skal købe? Så er KYSTHUSET nemlig det rette sted for dig at shoppe. Vi sætter en ære i at give dig 100 % tilfredsstillende oplevelse som kunde. OGSÅ når det “bare” handler om hvilken størrelse du skal bruge.

Vi vil gerne gøre vores bedste for at du får handlet den rigtige str., hvad enten det er ekstra-small, small, medium, large eller ekstra-large. 

Hvis du har lyst, så kan du starte med at se om vores vejledende størrelsesguide er en hjælp for dig. Ring på tlf. +45 42 40 52 07 eller send en mail på [email protected].

KYSTHUSET på Trustpilot

Vi bliver så glade, hver gang du giver dig tid til at give KYSTHUSET en anmeldelse på Trustpilot. Når du fortæller om din shoppingoplevelse på Trustpilot, hjælper du andre kunder i beslutningen om, hvor hun eller han skal shoppe sit modetøj. Vi vil bestemt anbefale dig at hoppe ind på Trustpilot, hvis du gerne vil overbevises om, hvorfor du absolut burde handle på www.kysthuset.com.
 

Bliv inspireret af Project AJ117

Følg KYSTHUSETs Instagramprofil, hvis du holder af, at søge efter inspiration til din stil på Instagram. Vi ser altid frem til at udvælge originale underdele, sofistikerede overdele og fancy sko, så vi til sidst står med et gennemført look. Vi elsker at være kreative, så brug endelig de matches vi sætter sammen.

Vi viser altid vores nye styles fra vores fysiske butik og webshop. Følg vores produkttags på Instagram videre til vores webshop. Så er du hurtigt klar til nemt at shoppe de styles, som du kan li’. 

Kundeklubbens 10% rabat

Når du er en del af KYSTHUSETs kundeklub får du 10% i rabat hver gang du handler online. Det gælder dog ikke på varer som allerede er nedsatte. Er du på udkig efter andre tilbud? Så kan du browse rundt mellem alle vores tilbud, hvor du vil finde massere af andre lækre rabatter.

Som modtager af vores nyhedsbrev, får du de smukkeste udvalgte nyheder og indhold sendt lige til din indbakke. Pludselig har du nemt og hurtigt adgang til alle de bedste tilbud og rabatter. Vi lover altid at holde dig opdateret på det nyeste nye.

Vi gør dig opmærksom på, når der sker noget, som du bare ikke MÅ gå glip af. Det kunne for eksempel være en fristende konkurrence på noget af det fineste modetøj eller en ikonisk klassiker. Fingers crossed!