PIESZAK

PIESZAK

Dress with Attitude”, PIESZAK

PIESZAK giver fashionable kvinder alt det, de leder efter; længere ben, tyndere lår og en god røv! Er du til enkelt og originalt design i lækre kvaliteter og farver? Så bør du se nærmere på det populære, danske mærke PIESZAK. Når du først har haft et par PIESZAK bukser på, så får du ikke lyst til at have andet på igen.

5 vare(r)
Tilbud
40%
Pieszak jeans - New Barbara SWAN, Deep Black
29

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 599,00 kr

Tilbud
50%
Pieszak blazer - Marija excl. Blazer Impressive, Denim Blue
38

Normalpris: 1.699,95 kr

Special Price 849,00 kr

Tilbud
50%
Pieszak bukser - Gigi Baggy Cargo Pant, Khaki
27

Normalpris: 1.199,95 kr

Special Price 599,00 kr

Tilbud
40%
Pieszak jeans - Nora Regular Wash Dark San Bernardino, Denim Blue
27 28 32

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 599,00 kr

Tilbud
50%
PIESZAK jeans - Poline Split Wash Clean Washington
27

Normalpris: 899,95 kr

Special Price 449,00 kr

5 vare(r)

Hvem er PIESZAK?

Designeren er Henriette Pieszak Seeberg og hun lancerede det danske brand i 2007. Hun sætter en ære i at fremhæve den kvindelige krops skønhed. I løbet af brandets korte levetid har de skabt stor success både i Danmark og internationalt. Designerne bag er nemlig nogle af de allerdygtigste i Danmark til at designe tøj med klassiske snit. De værdsætter at skabe raffinerede detaljer, der tilfører dit outfit noget ganske unikt. Og så er tøjet tilmed af en imponerende kvalitet, der lever fuldt op til de overkommelige priser.

Originalitet

Missionen hos PIESZAK er, at cowboybukser skal understrege enhver figur på allerbedste vis. Vigtigst af alt, så skal ben og bagdel fremhæves. Derfor er PIESZAK jeans nogle af de mest eftertragtede bukser i landet. Udover den gode pasform, er det de velvalgte detaljer, der drager. Elegante lommer, dekorative stikninger og rå lynlåse er blandt de kreative tilføjelser, som gang på gang får bukserne til at skille sig ud fra mængden. Den høje kvalitet af jeans, bukser, cardigans, bluser og jakker sikrer, at du altid kan finde et smart outfit til hverdag og fest.

Svanemærket

PIESZAK er Danmarks første producent af jeans, som har fået Nordens officielle miljømærke. Svanemærket. Det betyder at PIESZAK overholder nogle meget strenge krav til både miljø- og sundhedsforhold. Brandet bliver altså efterset i sømmene helt fra bomuldsmarken til det færdige stykke tøj. Det har vi stor respekt for og det er noget, vi synes, der skal hyldes. PIESZAK er med til revolutionere dansk mode inden for bæredygtighed. Yay! Er bæredygtighed også vigtigt for dig? Så kan du tjekke vores side om bæredygtighed ud. Her har vi samlet styles, hvor bæredygtighed er tænkt ind i designet! 

Mode på Instagram

Vi elsker alle mode. Derfor kan du altid gå ind og tjekke vores Instagram profil og Facebook profil ud. Her kan du se hvilke nye og guddommelige styles, vi har fået i butik og på webshop. Vi mixer og matcher trendy og klassiske styles for at finde det helt rigtige look. Vi prioriterer højt at udforske tidens mode og sætte vores eget præg på det. Samtidig er det også meget vigtigt for os, at du kan finde tøj, som kan være med til at fremhæve din personlige stil. På Instagram linker vi altid til de udvalgte varer på webshoppen, så du nemt kan klikke ind og shoppe dine favoritter hos Kysthuset. 
 

Du kan altid få 10 % rabat

Bliv medlem af KYSTHUSET’s populære kundeklub. Så får du 10 % rabat på alle ikke nedsatte varer, hver gang du køber. Jep, det passer. Hver Eneste Gang Du Handler! Skynd dig, at gå på jagt efter dine yndlingsvarer på webshoppen. Du vil blive overrasket med uimodståelige nye tilbud hver uge. Du skal altid være velkommen til at tjekke vores varer på udsalg ud. Vi sidder hver dag og leder efter upcoming sko, tøj og accessories til den moderne kvinde. Vi gør altid vores bedste for ikke at skuffe dig hverken på kvalitet, stil eller pris.  

Tilmeld dig tips og gode tilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de bedste tilbud og rabatter direkte i din indbakke. Du kan se de mest spændende nyheder fra dine yndlings brands. Bliv også inspireret til, hvordan du for eksempel kan sammensætte sæsonens garderobe. Vi lover, at fortælle dig om alle vores konkurrencer, giveaways og events, så du ikke misser noget. 

Kontakt os

Vi vil altid gerne have, at du spørger, hvis der er noget du er i tvivl om, når du shopper tøj, sko og accessories. Vores hjælpsomme og kærlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for. Kontakt os enten på email kundeservice@kysthuset.com eller telefon +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem 08-15. Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Rosengade 37, 8300 Odder. Vi sidder klar til at guide og vejlede dig, så du kommer hjem med lige netop de varer, som er et must-have for dig!