PBO - Philosophy Blues Original

PBO - Philosophy Blues Original

Philosophy Jeans Original eller PBO laver stilrent og sofistikeret dametøj til den elegante kvinde, som har sans for mode, trends og ikke mindst stiller store krav til pasformer, holdbarhed og kvalitet.

20 vare(r)
Tilbud
SPAR 70%
PBO jakke - Hosta Jacket, White
L XL

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 299,00 kr

Tilbud
SPAR 40%
PBO underkjole, Lobelia, Black
M

Normalpris: 399,95 kr

Special Price 239,00 kr

Tilbud
SPAR 40%
PBO top, Loba, Black
XL

Normalpris: 349,95 kr

Special Price 209,00 kr

PBO bluse - Twigs Top, Rosa
S
599,95 kr
20 vare(r)

PBO – Smukt designertøj med masser af muligheder

PBO er for den stilbevidste selvstændige kvinde som går efter klassisk og lækkert tøj. PBOs tøj er feminint med et casual touch, som den professionelle forretningskvinde kan brug til både hverdag eller fest. PBOs stil er altid klassisk men samtidig inspireret af nye trends, så du kan nemt bruge tøjet i flere sæsoner og mikse det med tøj fra andre brands.

PBO kjoler og bluser signaler at du tager din påklædning seriøst og følger de nyeste trends. PBO er fantastisk, hvis du er typen som elsker at style og prøve nye sammensætninger. Hvis det ikke er dig, skal du ikke være bekymret, deres tøj er også vidunderligt til de dage, hvor du har travlt, da du har en behagelig og smuk PBO silkebluse eller -kjole i garderoben, som du bare skal tage på.

PBO – Modetøj i høj kvalitet

PBO tøj er altid produceret i en særdeles god kvalitet. Det er svært for andre tøjmærker at lave tøj i samme kvalitet, da PBO har alt ansvaret for organisationen fra design til udvikling og produktion. Når du køber PBO tøj, får du altid den højeste kvalitet, uanset om du køber en PBO kjole i silke og viskose eller en PBO bluse i modal. De har valgt at prioritere kvaliteten, da et brand aldrig kan være bedre end dets produkt.

Philosophy Blues Original brandet er kendt for denne kvalitet, og sans for velkonstruerede designs som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Deres detaljeorienteret tilgang gør at PBO tøj er ligeså smukt tæt på, som det er på afstand.

Få 10% rabat på PBO

Kysthuset har af og til tilbud på PBO og rester er også at finde, når der er udsalg. Ellers giver vi altid 10% rabat på ikke nedsatte vare, hvis du tilmelder dig vores kundeklub.