OBJECT

OBJECT
4 vare(r)
Tilbud
50%
Object jakke - Win New Denim Jacket, Black Denim
36

Normalpris: 459,95 kr

Special Price 229,00 kr

Tilbud
50%
Object jakke - Win New Denim Jacket, Medium Blue Denim
34

Normalpris: 459,95 kr

Special Price 229,00 kr

Tilbud
30%
Object coated leggings - Belle, Forest Night
36 38 40 42

Normalpris: 359,95 kr

Special Price 251,00 kr

4 vare(r)

OBJECT - Fokus på kvalitet og detaljer.

OBJECT er det rette mærke for dig, der sætter pris på flot design til en attraktiv pris. OBJECT er et af de nyere brands fra Bestseller, hvor der er fokus på kvalitet og de rette detaljer til at skabe det perfekte outfit.

Lækker design med fokus på kvalitet og detaljer.

OBJECT er sofistikeret hverdagstøj med et twist af det feminine og et casual look. Designerne lægger vægt på at adskille sig fra andre tøjmærker ved at lave unikke detaljer, der giver tøjet karakter. Derfor er det oplagt at vælge OBJECT, hvis du gerne vil skille dig ud med fine detaljer og feminine silhuetter. Hos OBJECT bliver der designet noget til hver årstid. Du finder både varer, der passer til en bestemt sæson og varer som du kan bruge sæson efter sæson. På den måde er der noget for enhver smag og enhver stil.

Bredt sortiment til gode priser.

Blandt sortimentet fra OBJECT kan du finde alt, hvad du har brug for til garderoben: kjoler, jeans, jakker, bukser, frakker eller en ny top. Styles fra OBJECT er altid lavet af en af de bedste kvaliteter. Det er lavet til at kunne holde til hverdagens udfordringer, hvor tøjet bliver udsat for slitage. Materialerne er i orden, uanset om det er jeans, toppe, leggings eller noget fjerne du har forelsket dig i.

Spar penge på OBJECT hos KYSTHUSET.

Vi kører af og til udsalg på OBJECT, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på OBJECT, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan nemt og hurtigt blive medlem her.