NUÉ NOTES

NUÉ NOTES

Nué Notes tør skille sig ud fra mængden og er kendetegnet ved deres holistiske tilgang til mode - lige fra det essentielle og nødvendige til det inspirerende og luksuriøse. Brandet brænder for mode og ønsker at klæde den klassiske kvinde på til arbejdslivet, hjemmelivet og til fest.

5 varer

pr. side

Nué Notes ❤︎

Nué Notes står for eksklusivt tøj til kvinder, som går op i kvalitet, holdbarhed og god stil. Du finder styles i et stort udvalg af materialer som for eksempel bomuld, silke, viskose og uld.
 

Nué Notes kjole

I kollektionerne fra Nué Notes finder du feminine kjoler til kvinder. De fleste af Noé Notes kjoler har en rummelig pasform og mange fine detaljer, som gør kjolen til en drøm at have på. Hvad enten du er til farver eller mere neutrale looks,så finder du en kjole, som passer til din stil.

Nué Notes skjorte

Hos KYSTHUSET kan du også altid købe en smuk Nué Notes skjorte, som du både kan bruge til hverdag og til fest. Sammensæt skjorten med et par casual jeans eller en smart nederdel og skab dig lige netop det outfit, som passer til dine planer. Vi er helt forelskede i de smukke prints du kan finde Nué Notes skjorter i. Hvis du er mere til ensfarvet, så kan du også nemt finde det på shoppen. 

Hvem er Nué Notes?

Nué Notes blev lanceret i 2007 i København, hvor de startede som bare en lille luksuriøs læderkollektion til kvinder, men da virksomheden fortsatte med at stige i popularitet, har designeren, Anne-Dorthe Larsen, taget kollektionen videre med en bred vifte af stilarter. Hver style er produktet der mangler i din garderobe, enkelt, grundlæggende og perfekt designet til at blande med alt hvad du har i klædeskabet.

Nué Notes hos KYSTHUSET

På KYSTHUSETs Facebookside og Instagramprofil kan du hver dag finde inspirerende outfits. Vi sammensætter også styles med Nué Notes items for at vise dig forskellige måde at bruge tøjet på, så vi håber at du vil tjekke stilen ud.

Hyppige spørgsmål til Nué Notes

Har I Nué Notes på tilbud eller en Nué Notes rabatkode?

Ja, vi kører af og til Nué Notes udsalg, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Nué Notes, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub, så får du automatisk tilføjet en 10% rabatkode. 

Hvordan er pasformen på Nué Notes tøj og har I en størrelsesguide til Nué Notes?

Pasformen på Nué Notes er som oftest oversize og derfor vil du også altid føle dig godt tilpas når du bærer tøj fra Nué Notes. Har du brug for vejledning til dit køb, kan du tjekke vores størrelsesguide ud eller kontakte vores skønne kundeservice,som sidder klar til at hjælpe dig. 

Kan jeg få gratis fragt på Nué Notes? Har KYSTHUSET hurtig levering på Nué Notes?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Nué Notes, når du køber for over 399kr. hos KYSTHUSET. KYSTHUSET har lynhurtig levering på 1-2 dage til den nærmeste pakkeshop til dit hjem.