NEO NOIR

NEO NOIR

Neo Noir er et dansk modebrand med fingeren på pulsen. De er på rekordtid blevet yderst populære, fordi de konsekvent rammer tidens trends til priser, hvor alle kan være med.

2 varer

pr. side

Neo Noir ❤︎

Neo Noir er et dansk modebrand med fingeren på pulsen. De er på rekordtid blevet yderst populære, fordi de konsekvent rammer tidens trends til priser, hvor alle kan være med. Brandet designer tøj løbende gennem året og er derfor altid ajour med den nationale og internationale modescene. Neo Noir leverer lynhurtigt efterspurgte styles til butikkerne og kunderne – selvfølgelig med deres eget fingeraftryk såsom velafvejede feminine detaljer, der gør tøjet anvendeligt til både hverdag og fest. Neo Noir designer alt fra bluser og kjoler til nederdele og jakker, og hos KYSTHUSET finder du et godt udvalg.

Neo Noir sætter kvindekroppen i fokus med deres designs

Tøjet fra Neo Noir designes med henblik på at fremhæve de kvindelige former. Bløde snit, bindebånd i taljen og bølgende flæser indhyller kroppen elegant og retter fokus de rigtige steder. Fine stoffer og prints er med til at underbygge den feminine energi, der kendetegner brandet, og som mange kvinder elsker, fordi den er diskret, sofistikeret og anvendelig til stort set alle anledninger.

Feminine Neo Noir bluser

Neo Noir skiller sig ud fra mange andre brands ved at være særligt dygtige til at arbejde med feminine detaljer – blandt andet i deres bluser. Neo Noir bluser er lavet i lette stoffer med fine prints, asymmetriske flæser og pufærmer kombineret på kreative måder, og detaljerne kammer aldrig over i en sukkersød cocktail. Neo Noir doserer detaljerne perfekt og skaber de nedtonede udtryk ved for eksempel at vælge printmotiver i en lille skala. Det kan være små blomster eller små prikker, der i kombination med afdæmpede farver gør forskellen for en chiffonbluse.

Neo Noir kjoler er uimodståelige

Neo Noir kjoler oser af femininitet. Etagesyede kjoler med flæser og løse pasformer er et hit, såvel som slå om-kjoler med små pufærmer. Mange kvinder elsker Neo Noir kjolerne, fordi de lette stoffer er behagelige at have på, og fordi kjolerne kan styles på mange måde; både råt, sporty og elegant. Kjoler med bindebånd skaber figur, og nogle bindebånd kan tages af, så du får en mere løstsiddende pasform. Kjolerne kan nemt piftes op med strømpebukser og høje støvler til en bytur, og de kan lige så let nedtones med et par leggings, et par sneakers og en læderjakke.

Neo Noir nederdele med flæser

En Neo Noir-klassiker er helt klart nederdelen med flæser. Flotte stoffer og feminine detaljer forenes som altid på en charmerende måde, som kun Neo Noir kan gøre det. Neo Noir designer både korte nederdele og lange nederdele; gerne med lag-på-lag flæsekanter og asymmetriske snit, der giver nederdelene spil og fylde. Neo Noir nederdelene er meget behagelige at have på, da de som oftest har smockelastik i taljen og underskørt.

 

Hyppige spørgsmål til Neo Noir:

Har KYSTHUSET Neo Noir på tilbud eller har I en Neo Noir rabatkode?

Ja, vi kører af og til Neo Noir tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Neo Noir på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Neo Noir tøj og har I en størrelsesguide til Neo Noir?

Pasformen på Neo Noir er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Neo Noir hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Neo Noir? Har KYSTHUSET hurtig levering på Neo Noir?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Neo Noir, når du køber for mere end 399 kr. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.