NEO NOIR

NEO NOIR

Neo Noir er et dansk modebrand med fingeren på pulsen. De er på rekordtid blevet yderst populære, fordi de konsekvent rammer tidens trends til priser, hvor alle kan være med.

8 vare(r)
SPAR 25%
Neo Noir strikbluse - Kelsey Knit Blouse, Lavender
S

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

SPAR 25%
Neo Noir kjole - Vogue Wild Flower Dress, Black
XS S M L

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

SPAR 25%
Neo Noir strikcardigan - Gran Knit Cardigan, Beige Melange
XL

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

SPAR 25%
Neo Noir strikcardigan - Gran Knit Cardigan, Black
S M L XL

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

SPAR 25%
Neo Noir strikcardigan - Gran Knit Cardigan, Light Grey Melange
S L

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

SPAR 25%
Neo Noir strikbluse - Powel Knit Blouse, Powder Melange
XS M XL

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

SPAR 25%
Neo Noir strikbluse - Powel Knit Blouse, Light Grey Melange
XS S L XL

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

SPAR 25%
Neo Noir strikbluse - Dina Stripe Knit Blouse, Beige Melange
XS S M L XL

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

8 vare(r)

Hvem er Neo Noir?

Neo Noir er et dansk modebrand med fingeren på pulsen. De er på rekordtid blevet yderst populære, fordi de konsekvent rammer tidens trends til priser, hvor alle kan være med. Brandet designer tøj løbende gennem året og er derfor altid ajour med den nationale og internationale modescene. De leverer lynhurtigt efterspurgte styles til butikkerne og kunderne – selvfølgelig med deres eget fingeraftryk såsom velafvejede feminine detaljer, der gør tøjet anvendeligt til både hverdag og fest. Neo Noir designer alt fra bluser og kjoler til nederdele og jakker, og hos KYSTHUSET finder du et godt udvalg.

Kvindekroppen i fokus

Tøjet fra Neo Noir designes med henblik på at fremhæve de kvindelige former. Bløde snit, bindebånd i taljen og bølgende flæser indhyller kroppen elegant og retter fokus de rigtige steder. Fine stoffer og prints er med til at underbygge den feminine energi, der kendetegner brandet, og som mange kvinder elsker, fordi den er diskret, sofistikeret og anvendelig til stort set alle anledninger.

Feminine bluser

Neo Noir skiller sig ud fra mange andre brands ved at være særligt dygtige til at arbejde med feminine detaljer – blandt andet i deres bluser. Lette stoffer, fine prints, asymmetriske flæser og pufærmer kombineres på kreative måder, og detaljerne kammer aldrig over i en sukkersød cocktail. Neo Noir doserer detaljerne perfekt og skaber de nedtonede udtryk ved for eksempel at vælge printmotiver i lille skala. Det kan være små blomster eller små prikker, der i kombination med afdæmpede farver gør forskellen for en chiffonbluse.

Uimodståelige kjoler

Kjolerne oser også af femininitet. Etagesyede kjoler med flæser og løse pasformer er et hit, såvel som slå om-kjoler med små pufærmer. Mange kvinder elsker kjolerne fra Neo Noir, fordi de lette stoffer er behagelige at have på, og fordi kjolerne kan styles på mange måde; både råt, sporty og elegant. Kjoler med bindebånd skaber figur, og nogle bindebånd kan tages af, så du får en mere løstsiddende pasform. Kjolerne kan nemt piftes op med strømpebukser og høje støvler til en bytur, og de kan lige så let nedtones med et par leggings, et par sneakers og en læderjakke.

Nederdele med flæser

En Neo Noir-klassiker er helt klart nederdelen med flæser. Flotte stoffer og feminine detaljer forenes som altid på en charmerende måde, som kun Neo Noir kan gøre det. Neo Noir designer både korte nederdele og lange nederdele; gerne med lag på lag-flæsekanter og asymmetriske snit, der giver nederdelene spil og fylde. Nederdelene er meget behagelige at have på, da de som oftest har smockelastik i taljen og underskørt.

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at slå på tråden, hvis du har spørgsmål. I hverdagene fra 09.00-15.00 kan KYSTHUSET fanges på henholdsvis kundeservice@kysthuset.com og +45 42 40 52 07. Derudover er vi at finde i butikken på gågaden i Odder fra mandag til og med lørdag. Se vores åbningstider her.

Du får altid 10% kundeklubrabat, når du shopper Neo Noir hos KYSTHUSET. Vi giver desuden fri fragt ved køb over 399,- samt gratis bytte og billig returfragt.