NEO NOIR

NEO NOIR

KYSTHUSET har ført det danske modebrand Neo Noir siden butikkens start. Et brand der på rekordtid er blevet yderst populært, da de er gode til at ramme tidens trends til priser, hvor alle kan være med. Neo Noir lancerer nye styles året rundt og overrasker med det ene lækre design efter det andet.

Kollektionerne fra Neo Noir er specielt præget af flotte og behagelige bluser, kjoler, nederdele, buksedragter og senest kimonoer. Neo Noir designer moderigtigt tøj i lækker kvalitet, til hverdag og fest i smarte og feminine designs med skønne detaljer som blonder, flæser og glimmer.

11 vare(r)
11 vare(r)

Neo Noir bluser, kjoler, buksedragter og nederdele

Hos KYSTHUSET har vi et bredt udvalg af skønne Neo Noir bluser, kjoler, buksedragter og nederdele, der er designet med henblik på at fremhæve de kvindelige former med feminine designs. Neo Noir designer styles der rammer tidens trends til overkommelige priser.

Det danske brand formår at være med helt i front med sæsonens trends. Om det er blonder, glimmer eller flæser, der hitter, kan du være sikker på, at deres styles præget af dette på den ene eller anden måde så du er med på den nyeste mode. Hos KYSTHUSET kan vi slet ikke få nok af de skønne og smukke designs, der kommer i mange farver og print fra Neo Noir, og som nemt kan kombineres med tøj fra andre mærker.

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET har vi moderigtigt tøj, sko og accessories til enhver kvindes garderobe. Vi har et stort udvalg af såvel sæsonens musthaves som tidløse klassikere. KYSTHUSET forhandler et bredt sortiment af kjoler, bluser, nederdele, t-shirts, jakker og kimonoer.

Vi fører flere populære tøjmærker fra såvel danske som udenlandske modehuse, og har et stort udvalg af sæsonens trends fra bl.a. Co’couture, Lollys Laundry, 2nd One, Shoe the Bear, Daniel Silfen, Day et og mange flere. Personalet hos KYSTHUSET er opdateret på de nyeste trends og klæder dig på fra top til tå.

Når du køber online på vores webshop, får du dine varer tilsendt uden omkostninger ved køb over 399 kr. Vi har hurtig og professionel levering med GLS, og du har 14 dages fuld returret skulle du fortryde dit køb. I tilfælde af, at du ønsker den bestilte vare i en anden størrelse eller farve, ombytter vi gratis.

Som medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du altid 10% rabat på varer købt til normalpris. Derudover får du løbende tilsendt nyhedsbreve med sæsonens trends, mulighed for at vinde spændende varer og gode tilbud.