NEO NOIR

NEO NOIR

Neo Noir er et dansk modebrand med fingeren på pulsen. De er på rekordtid blevet yderst populære, fordi de konsekvent rammer tidens trends til priser, hvor alle kan være med.

19 vare(r)
Tilbud
70%
Neo Noir jakke - Pike Boucle Jacket, Camel
XS

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 299,00 kr

Tilbud
30%
Neo Noir frakke - Jullia Quilt Coat, Dusty Green
XS S M L

Normalpris: 899,95 kr

Special Price 629,00 kr

Tilbud
30%
Neo Noir frakke - Jullia Quilt Coat, Mustard
XS M L

Normalpris: 899,95 kr

Special Price 629,00 kr

Tilbud
30%
Neo Noir vest - Monica Quilt Waistcoat, Khaki
XS S M

Normalpris: 699,95 kr

Special Price 489,00 kr

Tilbud
20%
Neo Noir jakke - Atomic Teddy Jacket, Antracit
M

Normalpris: 899,95 kr

Special Price 719,95 kr

Tilbud
67%
Neo Noir kjole - Ankie Flower Dress, Black
S

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 199,00 kr

Tilbud
67%
Neo Noir kjole - Ankie Vintage Dress, Black
XS

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 199,00 kr

Tilbud
30%
Neo Noir kjole - Jessica Shirt Dress, Camel
XS

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 419,00 kr

19 vare(r)

Hvem er Neo Noir?

Neo Noir er et dansk modebrand med fingeren på pulsen. De er på rekordtid blevet yderst populære, fordi de konsekvent rammer tidens trends til priser, hvor alle kan være med. Brandet designer tøj løbende gennem året og er derfor altid ajour med den nationale og internationale modescene. De leverer lynhurtigt efterspurgte styles til butikkerne og kunderne – selvfølgelig med deres eget fingeraftryk såsom velafvejede feminine detaljer, der gør tøjet anvendeligt til både hverdag og fest. Neo Noir designer alt fra bluser og kjoler til nederdele og jakker, og hos KYSTHUSET finder du et godt udvalg.

Neo Noir sætter kvindekroppen i fokus med deres designs

Tøjet fra Neo Noir designes med henblik på at fremhæve de kvindelige former. Bløde snit, bindebånd i taljen og bølgende flæser indhyller kroppen elegant og retter fokus de rigtige steder. Fine stoffer og prints er med til at underbygge den feminine energi, der kendetegner brandet, og som mange kvinder elsker, fordi den er diskret, sofistikeret og anvendelig til stort set alle anledninger.

Feminine Neo Noir bluser

Neo Noir skiller sig ud fra mange andre brands ved at være særligt dygtige til at arbejde med feminine detaljer – blandt andet i deres bluser. Neo Noir bluser er lavet i lette stoffer med fine prints, asymmetriske flæser og pufærmer kombineret på kreative måder, og detaljerne kammer aldrig over i en sukkersød cocktail. Neo Noir doserer detaljerne perfekt og skaber de nedtonede udtryk ved for eksempel at vælge printmotiver i lille skala. Det kan være små blomster eller små prikker, der i kombination med afdæmpede farver gør forskellen for en chiffonbluse.

Neo Noir kjoler er uimodståelige

Neo Noir kjoler oser af femininitet. Etagesyede kjoler med flæser og løse pasformer er et hit, såvel som slå om-kjoler med små pufærmer. Mange kvinder elsker Neo Noir kjolerne, fordi de lette stoffer er behagelige at have på, og fordi kjolerne kan styles på mange måde; både råt, sporty og elegant. Kjoler med bindebånd skaber figur, og nogle bindebånd kan tages af, så du får en mere løstsiddende pasform. Kjolerne kan nemt piftes op med strømpebukser og høje støvler til en bytur, og de kan lige så let nedtones med et par leggings, et par sneakers og en læderjakke.

Neo Noir nederdele med flæser

En Neo Noir-klassiker er helt klart nederdelen med flæser. Flotte stoffer og feminine detaljer forenes som altid på en charmerende måde, som kun Neo Noir kan gøre det. Neo Noir designer både korte nederdele og lange nederdele; gerne med lag på lag-flæsekanter og asymmetriske snit, der giver nederdelene spil og fylde. Neo Noir nederdelene er meget behagelige at have på, da de som oftest har smockelastik i taljen og underskørt.

Neo Noir udsalg eller 10% rabat

Vi har til tider gode tilbud på Neo Noir, men hvis de styles du vil købe, ikke er på tilbud, kan du altid få 10% rabat på ikke nedsatte varer gennem vores kundeklub. Du skal bare oprette dig, og være logget ind når du foretager købet. Du kan oprette dig her.

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at slå på tråden, hvis du har spørgsmål. I hverdagene fra 09.00-15.00 kan KYSTHUSET fanges på henholdsvis kundeservice@kysthuset.com og +45 42 40 52 07. Derudover er vi at finde i butikken på gågaden i Odder fra mandag til og med lørdag.