MUNTHE

MUNTHE

Dette mærke er kendt og elsket af mange danske kvinder. Oprindeligt hed det Munthe plus Simonsen, og i 2014 blev mærket relanceret af Naja Munthe. Det er i dag en vellykket kombination af lækkert tøj af god kvalitet med elementer af både bohémestilen og klassiske farver og prints. Der er både rå og frække styles og detaljer imellem, som gør mærket værd at gå på opdagelse i.

6 varer

pr. side

Munthe ❤︎

Krydr den afslappede bohostil med friske farver og prints, og du får et stærkt udtryk, der skriger af Munthe. Det prisvindende tøjmærke skaber sjovt og stilfuld tøj af god kvalitet med powerfulde detaljer, der giver tøjet en ekstra dimension. Med seks kollektioner om året er Munthe altid opdateret på moden, og KYSTHUSET sørger altid for at have et godt udvalg af det populære mærke.

Munthe kjoler med flatterende snit

God kvalitet for MUNTHE handler i høj grad om snit og pasform. Det kommer blandt andet til udtryk i deres kjoler, som alle har flatterende silhuetter, man føler sig godt tilpas i. Sagt på en anden måde er komforten er ligeså vigtig som æstetikken, og måske derfor har MUNTHE kastet sin kærlighed på bohostilens befriende lette og løse pasformer. Især to kjoletyper dyrkes hos Munthe: Den etagesyede kjole og tunika-/skjortekjolen. Vi ser mange kreative fortolkninger af begge modeller og karakteristisk for alle kjolerne er, at de klæder stort set alle kvinder uanset højde og drøjde.

Munthe kjoler med bindebånd

De løse pasformer bearbejdes på en charmerende måde, og eksempelvis har de etagesyede kjoler ofte søde flæsedetaljer og rynker ved sømmene. Bindebånd er desuden meget brugt hos Munthe og har en både dekorativ og praktisk funktion som ”redskab” til at fremhæve taljen. Mix and match Kjolerne fra Munthe kan styles sammen med både bukser, leggings og strømpebukser alt efter dit humør og hvilket arrangement, der venter forude. Kjoler med loose fit er cool sammen med bukser, fordi du kan lege med silhuetten ved at tilføje et bælte eller lade kjolen hænge løst og mere afslappet. Og samtidig er det nemt og behageligt at bevæge sig i en løstsiddende kjole med bukser under. Du kan fortsætte lag på lag-udtrykket ved at tilsætte en strikket cardigan eller en strikbluse.

Munthe strikbluser er glamourøse og hitter 

Engang var det utænkeligt at troppe op til fest i en strikbluse. Sidenhen er de konservative dresscodes blevet udfordret, og Munthe er et at de brands, der arbejder indgående med at ændre strikblusens image fra ufiks hjemmetrøje til glamourøs overdel. Munthe leger eksempelvis med gyldne lurextråde og skaber dristige strikbluser, der er meget mere festlige end den klassiske strikbluse. Derudover har Munthe en fantastisk farvesans og sammensætter farver på en ukonventionel måde. Dermed får brandet skabt helt nye og spændende udgaver af strikblusen, og det kan for eksempel være beige, der sættes sammen med rosa og sort, eller brun der matches op med sort og lyseblå. Tilsætter du din Munthe-strik smykker, nederdel og høje støvler, får du et lækkert look, som du sagtens kan bruge til festlige lejligheder.

Munthe bluser har personlighed

Man skal være en dygtig designer for med succes at bruge de mere iøjnefaldende farver, og det er Munthe. Mange vil gerne gå mere med farve, men de færreste ønsker et outfit med skrigende farver, der larmer for meget. En bluse fra Munthe er en stilfuld eyecatcher, for farverne og mønstrene er altid perfekt doserede.

Munthe skjorter har schwung

Leder du efter tøj med wow-effekt? Så dyk ned i KYSTHUSETs udvalg af skjorter fra Munthe. Skjorterne kommer i mange forskellige farver og mønstre og har altid noget særligt over sig. De får blandt andet deres særpræg fra smukke prints med et twist. Mange af Munthes prints er håndmalede tryk, hvor der er leges med klassiske farvesammensætninger, motivstørrelse og symmetri. Det giver anderledes stilfulde skjorter, der kan pifte enhver basisgarderobe op. Mange af skjorterne afslører Munthes kærlighed til lette og feminine tekstiler. Lettere transparente og glatte stoffer i for eksempel silke og viskose kombineres med løse pasformer, der giver en superbehagelig skjorte, der falder flot. Munthe arbejder ofte med det lange skjortesnit, der både ser fantastisk ud over et par leggings, et par jeans og sat ned i en nederdel.

 

Hyppige spørgsmål til Munthe:

Har KYSTHUSET Munthe på tilbud eller en Munthe rabatkode?

Ja, vi kører af og til Munthe tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Munthe på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Munthe tøj og har I en størrelsesguide til Munthe?

Pasformen på Munthe er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Munthe hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Munthe? Har KYSTHUSET hurtig levering på Munthe?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Munthe, når du køber for mere end 399 kr. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.