MOSS COPENHAGEN

MOSS COPENHAGEN

Moss Copenhagen fokuserer på den minimalistiske skandinaviske trend med enkle og klassiske snit i gode kvaliteter. Stilen fra Moss Copenhagen passer perfekt til kvinden, som er vild med et miks af gode basic-styles og fashionable styles til priser, som er særdeles konkurrencedygtige..

Varer 1-36 af 39

Side
pr. side

Moss Copenhagen / MSCH❤︎

Moss Copenhagen, også kendt som Moss CPH og MSCH, er et populært dansk modetøjsbrand. MSCH har en prisvenlig tilgang til modetøj, uanset om der er tale om Moss Copenhagen kjoler, nederdele eller t-shirts, hvilket har gjort brandet til et af de førende tøjmærker i Danmark. Moss Copenhagens feminine stil og farvevalg kombineret med brandets minimalistiske tilgang har ført til stor succes. Succesen er ikke kun begrænset til Danmark, men du vil også kunne se hollandske, norske og britiske kvinder iført MSCH tøj.

MSCH t-shirts

Moss Copenhagen omfavner skandinavisk designkultur, og bruger gerne det velkendte ’MSCH’ logo på t-shirts og trøjer. Moss Copenhagen designs er elegante og enkle som passer til enhver garderobe. Stilen har gjort dem utrolig populære hos især teenagere og yngre kvinder med sans for mode, som samtidig ønsker at forkæle sig selv, men tøjets enkelhed og brede sortiment gør, at det kan bruges af alle aldersgrupper. 

Moss CPH står for skandinavisk enkelthed

Udover Moss Copenhagens skandinaviske designs. er brandet kendt for tøj med fokus på detaljer og rene snit, hvilket gør tøjet utroligt alsidigt. En Moss Copenhagen nederdel eller jakke kan styles med din nuværende garderobe, og skabe en lang række smarte outfits, som er perfekt til mange lejligheder. Hvis du gerne vil kreere dine egne outfits og skille dig ud fra mængden med en ungdommelig og urban tilgang, så er Moss Copenhagen garanteret allerede et af dine foretrukne mærker. Hvis det ikke er tilfældet, så ændrer det sig formentligt, når du prøver Moss Copenhagens lækre styles.

Moss Copenhagen til fest og hverdag

Moss Copenhagens kollektioner fusioner tendenser fra catwalken med skandinavisk design. En kollektion fra Moss Copenhagen er fyldt med stilfulde styles, som er designet ud fra de nyeste tendenser og hits fra catwalken. På trods af deres inspiration fra modeverdenen bevarer de stadig den afslappede og sofistikerede stil, som skandinavisk design er kendt for.

Hvem er Moss Copenhagen?

Moss Copenhagen startede i København i 2006 med fokus på at skabe bestsellers på stribe, hvilket brandet virkelig har klaret til UG. Moss Copenhagen er med på beatet og sørger for at oprette sit høje niveau inden for basisvarer samtidig med at brandet tryllebinder sine kunder med nye smukke styles, som følger tidens trends.  

The future is sustainable” Moss Copenhagen tror på at fremtiden bliver mere bæredygtig - også i modeverdenen. Brandet arbejder på at minimere sine fodspor i verden, hvilket vi hos KYSTHUSET uden tvivl støtter.

Moss Copenhagen hos KYSTHUSET

Har du brug for inspiration til hvordan du kan bruge Moss Copenhagen tøj, så kan du følge KYSTHUSET på vores Instagramprofil og Facebookside. Her sammensætter vi dagligt lækre stilfulde outfits på stribe, så hold øje - og få en masse nye idéer til at style dit eget tøj. 
 

Hyppige spørgsmål til Moss Copenhagen

Har I Moss Copenhagen på tilbud eller en Moss Copenhagen rabatkode?

Ja, vi kører ofte Moss Copenhagen tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har MSCH på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Moss Copenhagen tøj og har I en størrelsesguide til Moss Copenhagen?

Pasformen på Moss CPH er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Moss Copenhagen hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Moss Copenhagen? Har KYSTHUSET hurtig levering på Moss Copenhagen?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Moss Copenhagen, når du køber for mere end 399kr. Inden for 1-2 dage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.