MOSS COPENHAGEN

MOSS COPENHAGEN

Moss Copenhagen fokuserer på den minimalistiske skandinaviske trend med enkle og klassiske snit i gode kvaliteter. Stilen fra Moss Copenhagen passer perfekt til kvinden, som er vild med et miks af gode basic-styles og en høj trendgrad til priser, som er særdeles konkurrencedygtige.

1-48 of 56
Tilbud
SPAR 40%
MOSS COPENHAGEN kjole - Ophelie Rikkelie LS Dress, Black Lines
S L

Normalpris: 499,95 kr

Special Price 300,00 kr

Tilbud
SPAR 40%
MOSS COPENHAGEN kjole - Sandra Ellanora LS Dress, Zebra
M

Normalpris: 549,95 kr

Special Price 330,00 kr

Tilbud
SPAR 40%
MOSSCOPENHAGENkjoleMenaMeshLSDressLeafFlower-20
S M

Normalpris: 549,95 kr

Special Price 330,00 kr

Tilbud
SPAR 40%
MOSS COPENHAGEN kjole - Lexie LS Shirt Dress, Gray Check
S

Normalpris: 549,95 kr

Special Price 329,00 kr

Tilbud
SPAR 40%
MOSS COPENHAGEN kjole - Melissa Modal LS Shirt Dress, Army
XS M

Normalpris: 549,95 kr

Special Price 330,00 kr

1-48 of 56

Moss Copenhagen laver populært modetøj for kvinder

Moss Copenhagen, også kendt som Moss CPH og MSCH, er et must-know dansk high-street modetøjsbrand. De omfavner skandinavisk designkultur, og bruger gerne deres ’MSCH’ logo på t-shirts og trøjer. Deres designs er elegante og enkle som passer til enhver garderobe. Stilen har gjort dem utrolig populære hos især teenagere og yngre kvinder med sans for mode, som samtidig ønsker at forkæle sig selv, men tøjets enkelhed gør, at det kan bruges af alle aldersgrupper. De har en prisvenlige tilgang til modetøj, uanset om der er tale om Moss Copenhagen kjoler, nederdele eller t-shirts, hvilket har gjort dem til et af de førende tøjmærker i Danmark. Moss Copenhagens feminine stil og farvevalg kombineret med deres minimalistiske tilgang har givet dem stor succes. Den succes er ikke kun begrænset til Danmark, men du vil også kunne se hollandske, norske og britiske kvinder iført MSCH tøj.

Moss Copenhagen laver alsidigt tøj

Moss Copenhagen startede i 2006 med fokus på at skabe bestsellers på stribe. Udover deres skandinaviske designstil er de kendt for tøj med fokus på detaljer og rene snit, hvilket gør tøjet utroligt alsidigt. En Moss Copenhagen nederdel eller jakke kan styles med din nuværende garderobe, og skabe en lang række af smarte outfits, som er perfekt til mange lejligheder. Hvis du gerne vil kreere dine egen outfits og skille dig ud fra mængden med en ungdommelig og urban tilgang, så er Moss Copenhagen garanteret allerede et af dine fortrukne mærker. Hvis det ikke er tilfældet, så ændrer det sig, når du prøver det.

Moss Copenhagens kollektioner fusioner tendenser fra catwalken med skandinavisk design

En kollektion fra Moss Copenhagen er fyldt med trendy styles, som er designet ud fra de nyeste tendenser og hits fra catwalken. På trods af deres inspiration fra modeverdenen bevarer de stadig den afslappede og sofistikerede stil, som skandinavisk design er kendt for.

Få 10% rabat på Moss Copenhagen

Kysthuset har løbende tilbud på styles fra Moss Copenhagen, men hvis du tilmelder dig vores kundeklub vil du få altid få 10% rabat på alle ikke nedsatte varer.