MOSHI MOSHI MIND

MOSHI MOSHI MIND

Do all things with love
Sådan lyder sloganet fra grundlæggerne af det fantastiske brand Moshi Moshi Mind. Vær beredt på at blive inspireret og forelsket i lækkert kvalitetstøj i tidløst design.

12 varer

pr. side

Moshi Moshi Mind ❤︎

Moshi Moshi Mind skaber afslappet tøj som både kan bruges på arbejde og i fritiden. Brandet er kendt for at bruge materialer af høj kvalitet, så du altid kan føle dig sikker på, at du har gjort et godt køb, når du shopper Moshi Moshi Mind. Og vigtigst af alt - alle de skønne styles fra Moshi Moshi Mind føles som en drøm at have på!

Moshi Moshi Minds bæredygtige mission

Brandet stræber ikke efter skabe express fashion modekollektioner, men derimod er målet at skabe bæredygtige kollektioner, som er af høj kvalitet og derfor kan bruges i lang tid. Et andet mål er at tøjet skal være designet således at det altid passer ind i din basisgarderobe, så det ikke bare lige går af mode kort tid efter at du har købt det. Et stort plus er også at du derfor nemt kan matche tøj fra Moshi Moshi Mind med alt dit andet yndlingstøj. 

Hvem er Moshi Moshi Mind?

Det bæredygtige brand blev etableret i 2006.

Moshi Moshi Minds værdier beskriver de således på deres hjemmeside “Vi designer ro i kaos og skaber balance i øjeblikket” (Moshi Moshi Mind)

Hyppige spørgsmål til Moshi Moshi Mind:

Har KYSTHUSET Moshi Moshi Mind på tilbud eller har I en Moshi Moshi Mind rabatkode?

Ja, vi kører af og til Moshi Moshi Mind tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Moshi Moshi Mind på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Moshi Moshi Mind tøj og har I en størrelsesguide til Moshi Moshi Mind?

Pasformen er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Moshi Moshi Mind hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Moshi Moshi Mind? Har KYSTHUSET hurtig levering på Moshi Moshi Mind?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Moshi Moshi Mind, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.