Mos Mosh skjorter

Find altid flotte skjorter i lækker kvalitet fra Mos Mosh på www.kysthuset.com. Vores udvalg af Mos Mosh skjorter består af klassiske skjorter i flere farver samt skjorter med fine detaljer som flæser ved ærmekanterne. Brug skjorterne til et par bukser fra Mos Mosh samt en blazerjakke eller under en lækker strikbluse eller cardigan fra fx. Sibin Linnebjerg.

13 vare(r)
13 vare(r)

Mos Mosh-skjorter

Der er stil over skjorterne fra Mos Mosh; de har smarte og unikke detaljer, der gør at man får en skjorte, der skiller sig ud fra mængden. En af de allermest populære skjorter er modellen Mattie Shirt. Den er genkendelig med sine flæsekanter ved manchetten – en feminin og samtidig simpel detalje, der gør en verden til forskel. Mos Mosh-skjorter er også eftertragtede pga deres gode pasform. Skjorterne er som oftest syet af et lækkert bomuldsmix med elastan, så du kan bevæge dig let og ubesværet, og samtidig er kvaliteten i top med en blød tekstur, der ser lækker ud.

Kontakt KYSTHUSET for vejledning

Alle hverdagen mellem 09.00 og 15.00 sidder vi klar til at hjælpe dig ved mail og telefon. Måske har du spørgsmål til pasform eller din ordre på Kysthuset.com, og vi gør altid vores allerbedste for at hjælpe dig videre. Vores kontaktinfo finder du her.

Få 10% rabat på Mos Mosh

Tilmelder du dig vores kundeklub, får du altid 10% rabat på alle varer, der ikke er nedsat i forvejen. Derudover får du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev med stylingtips, konkurrencer mm. Tilmeld dig KYSTHUSETS kundeklub her.