Mos Mosh Vinterjakker

Når vintervejret melder sin ankomst, så er der intet så skønt som en lækker dunjakke. Med en vinterjakke fra Mos Mosh får du en jakke i højeste kvalitet – fyldt med bløde andedun, som kan holde dig varm gennem de koldeste vinterdage. Her på siden kan du undersøge de forskellige modeller fra Mos Mosh, som forener moderigtigt og tidløst design med funktionelle detaljer og høj kvalitet. Find din nye følgesvend gennem vinteren her. 

Moderigtige og tidløse vinterjakker fra Mos Mosh

Mos Mosh skaber de smukkeste dunjakker til kvinder, og de er sikre vindere at have i garderoben. De klassiske og stilede designs kombineret med kvalitetsmaterialer skaber tidløse vinterjakker, som kan holde sæson efter sæson. De holdbare jakker er stilrene, hvilket gør dem nemme at style med dine favoritbukser, jeans eller strømpebukser, så du kan få et skønt look, når du er udendørs i vinterhalvåret. Med det kæmpe udvalg af flotte farver kan du nemt finde en model, som understreger din stil på bedste vis. Vælg eksempelvis en klassisk, neutral farve, som let kan kombineres med resten af dit outfit, eller en mere farverig nuance, hvor jakken nemt bliver centrum i dit outfit. 

Mos Mosh Nova Square Down

En af de populære vinterjakker fra Mos Mosh er Nova-jakken. Den smukke jakke har ternede paneler i blødt dun, som giver en god varme gennem vinteren. Dunjakken har masser af fede detaljer såsom en stærk lynlås, der kan åbnes fra bunden, lynlåse i siderne, høj krave med snøreluk og en stor, skøn hætte. Find den stilede Nova Square Down i et væld af farver.

Mos Mosh Aimee Down

Med massevis af flotte detaljer er den nye Aimee Down-jakke fra Mos Mosh en fantastisk jakke til vinteren. Hvis du ønsker en dunjakke, som giver masser af isolering og varme i kulden, så er denne model værd at tage et kig på. Store og rummelige lommer, høj krave, hætte og massevis af andre fine detaljer er med til at give Aimee Down sit smukke udtryk.

Jakker til damer med funktionelle detaljer

Vinterjakker skal holde dig varm og tør gennem sne og slud og give dig et stilet look. Når vinterjakkerne bruges i så mange måneder i det danske klima, så er det rart med nogle funktionelle features. Modellerne fra Mos Mosh adskiller sig fra hinanden i deres udtryk, men de deler mange af de samme funktionelle features.

4 varer

pr. side

Nogle vinterjakker kan være ukomfortable at have på, fordi bevægeligheden ofte nedsættes i en tæt jakke, men i Mos Mosh-dunjakkerne er der tænkt over hver mindste detalje. Her finder du blandt andet stærke lynlåse, som kan åbnes fra bunden, hætte og høj krave med snøreluk, som kan lukke af for sne og blæst og lynlåse i siderne, som giver bedre bevægelighed på cykelturen til arbejdet. Det er alle features, som giver mere fleksibilitet på farten og en endnu bedre komfort, så du kan nyde at bære din bløde dunjakke fra Mos Mosh hver dag.

Dunjakkens mange fordele

Det er ikke tilfældigt, at Mos Mosh bruger andedun som fyld i deres lækre vinterjakker. Der er nemlig et hav af fordele, når det kommer til dun:

  • Dun er varmt og blødt

Andedun har en skøn varme- og isoleringsevne grundet materialets struktur og de utallige små lufthuller, der naturligt er i dun.

  • Andedun er åndbart materiale

Dun har en fantastisk åndbarhed, som effektivt lader overskydende varme forsvinde fra kroppen. Det giver en behagelig kropstemperatur.

  • Dun har en lang holdbarhed

Dunjakker holder længere end jakker af kunstfiber, da kunstfiber slides langt hurtigere gennem både almindeligt brug og ved vask. Hvis du passer godt på din dunjakke, så kan den holde mange sæsoner frem.

Der er masser af fordele ved dunjakker. Er du på udkig efter en ny, lækker vinterjakke, som forener et stilfuldt design med kvalitetsmaterialer og høj komfort? Så gå på opdagelse i de skønne dunjakker fra Mos Mosh og find en model, som du kan have glæde af i mange år.