Mos Mosh Nova Square Down dunjakker

Når vintermånederne kommer, så er det rart at have en lækker dunjakke, som kan holde dig varm og tør. Den danske vintersæson er lang, men med en Nova Square Down-vinterjakke er du godt klædt på til de kolde måneder. Se vores brede udvalg af den smukke jakke og find din følgesvend gennem vinteren her på siden.

3 vare(r)
3 vare(r)

Hold varmen i stilede Nova Square Down

Det er ingen hemmelighed, at den danske vinter kan være lang og barsk, og derfor er der behov for en vinterjakke i høj kvalitet. En Nova Square Down-jakke fra Mos Mosh har kvalitetsfyld i 90% andedun og 10% andefjer, som er åndbart og let og selvfølgelig sørger for, at du kan holde varmen i kolde temperaturer.

Når nu vinteren er lang i Danmark, så skal vinterjakken også helst have et stilfuldt og smukt design. Med en dunjakke fra Mos Mosh får du en lækker jakke, som forener både det funktionelle og moderigtige design, for selvom jakkerne er varme, så har de et let feel – takket være det ansvarligt producerede dun.

Er du på udkig efter den perfekte vinterjakke, så kan du se alle Mos Mosh vinterjakker, inden du beslutter dig for den rigtige.

Smuk og tidløs dunjakke i funktionelt design

Når det kommer til vinterjakker, så er det vigtigt at vælge en, du kan bevæge dig i. Skal du til og fra arbejde på cykel, så er det nødvendigt at have en dunjakke som giver dig mulighed for at bevæge dig ordentligt. En Nova Square Down-dunjakke giver masser af mulighed for bevægelse og fleksibilitet på farten, fordi lynlåsen kan åbnes fra bunden. Derudover har den skønne jakke lynlås i siderne, som er fantastiske, når du skal hoppe på cyklen. Skal du afsted i blæse- eller snevejr, så vil den høje krave med snøreluk og hætte beskytte mod kulden, og du undgår sne i nakken.

De holdbare og slidstærke materialer kombineret med det klassiske design gør Nova-jakken til en tidløs klassiker, som du kan have i garderoben gennem mange år. Tag et kig her på siden og find en Mos Mosh Nova Square Down-dunjakke, der fremhæver din personlige stil på bedste vis.